Mallorca, Magaluf: Hotel Sol Barbados 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
308565
Utolsó frissítés:
2024.09.17. (K)
8 nap/7 éj
439 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Szolgáltatások
A vendégek ellátásáról főétterem, bár és snack bár gondoskodik. A komplexumban szabadtéri medence napernyőkkel és napozóágyakkal, gyermek élménymedence csúszdákkal, interaktív medence, animációs programok felnőtteknek és gyermekeknek, alkalmanként élő zene, baba- (8 hónap - 4 éves korig), mini- (5-12 éves korig), és tiniklub (13-18 éves korig), minidiszkó, asztalitenisz, aerobik, vízi aerobik, jógaleckék és WIFI internetkapcsolat a szálloda egész területén ingyenesen áll a vendégek rendelkezésére. Térítés ellenében: mosoda, orvosi ellátás, internetsarok, billiárd, vízi sportok, búvárkodás, golf a közelben.

Elhelyezés
Kétágyas standard szobákban, melyek mindegyike hajszárítóval, telefonnal, légkondicionálóval, műholdas LCD tévével, ingyenes WIFI-vel, minibárral (térítés ellenében), bérelhető széffel és erkéllyel felszerelt. A Családi szobák 24 m2-esek és két, ajtóval elválasztott hálószobával rendelkeznek.

Ellátás
All Inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, alkalmanként tematikus estek a vacsoránál, napközben snackek, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (11:00-22:00 között). Az All Inclusive ellátás keretein belül az alkoholos italok korlátozottan fogyaszthatók (kizárólag ebédnél és vacsoránál, személyenként max. 3 ital, a szálloda által meghatározott kínálatból).





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások