Tenerife, Puerto de la Cruz: Skyview Hotel 2*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
514355
Utolsó frissítés:
2025.02.02. (V)
8 nap/7 éj
344 098 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
Fedezze fel a Skyview Hotel Tenerife varázsát, amely mindössze 200 méterre helyezkedik el Puerto de la Cruz mesés strandjától! A Skyview Hotel Tenerife ideális választás mindazoknak, akik a tenger közelségére, kényelmes szállásra és változatos étkezési lehetőségekre vágynak. Tökéletes pároknak, családoknak és bárkinek, aki szeretne felfedezni Puerto de la Cruz városát és a környező látnivalókat.

Távolságok
Óceán: 400m Playa del Castillo: 400m Chica Beach: 550m Playa Maria Jiménez: 950m

Fekvés
A Skyview Hotel Tenerife Puerto de la Cruz szívében, mindössze 400 méterre található a strandtól. A szálloda közel van Puerto de la Cruz központjához, ahol éttermek, bárok és szórakozási lehetőségek várják.

Szállás
A szálloda kényelmes erkélyes szobákkal és praktikus konyhasarokkal várja, ahol tea- és kávéfőző, valamint hűtőszekrény is rendelkezésre áll. Élvezze a frissítő szabadtéri medencét és a reggelit a svédasztalos éttermünkben, ahol ízletes spanyol fogásokkal kényeztetjük.

Elhelyezés
Standard stúdió erkéllyel vagy terasszal Szoba mérete: 29m2 Kilátás: város vagy medence A Skyview Hotel Tenerife tágas stúdiói tökéletes kényelmet biztosítanak: két ággyal, kényelmes kanapéval (kérésre franciaággyal) és egy teljesen felszerelt konyhával várják. Élvezze a napfényt a bútorozott teraszon, vagy pihenjen a modern fürdőszobában, ahol minden szükséges felszerelés megtalálható. Felszerelés: TV, telefon, ruhás szekrény, széf (térítés ellenében), mini hűtő, étkező, ülősarok, konyhai felszerelés.Superior stúdió erkéllyel vagy terasszal Szoba mérete: 29m2 Kilátás: város vagy medence A Skyview Hotel Tenerife tágas superior stúdiói tökéletes kényelmet biztosítanak: két ággyal, kényelmes kanapéval (kérésre franciaággyal) és egy teljesen felszerelt konyhával várják. Élvezze a napfényt a bútorozott teraszon, vagy pihenjen a modern fürdőszobában, ahol minden szükséges felszerelés megtalálható. Felszerelés: TV, telefon, ruhás szekrény, széf (térítés ellenében), mini hűtő, étkező, ülősarok, konyhai felszerelés.

Étkezés
Skyview Restaurant A Skyview Hotel éttermében minden étkezés egy ínycsiklandó élmény! Élvezze a gazdag svédasztalos reggelit, ízletes ebédet és vacsorát, ahol a legjobb szakácsok gondoskodnak arról, hogy minden falat tökéletes legyen. Fedezze fel a tápláló ételek világát, amelyek garantáltan elvarázsolják az érzékeit!Snack Bar A hall mellett található bárunk tökéletes hely a relaxálásra egy finom harapnivaló vagy koktél mellett. Élvezze a szabadban a kényelmes pihenést, miközben ízletes italokat kóstolhat meg, és élvezheti a személyre szabott kiszolgálást a szállodánk első emeletén.

Szolgáltatások
WIFI kültéri medence (sekély résszel) akadálymentesített autókölcsönzés wellness takarító szolgáltatás ébresztő szolgáltatás mosoda





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Puerto de la Cruz utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások