Tenerife, Puerto de la Cruz: Hotel O7 Tenerife 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
514383
Utolsó frissítés:
2024.11.26. (K)
8 nap/7 éj
326 999 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
A Hotel O7 Tenerife Puerto de la Cruzban, a Kanári-szigetek egyik legvarázslatosabb szigetén vár Önre! Itt valóra válthatja álmai nyaralását, hiszen csak egy karnyújtásnyira van a strandtól és a gyönyörű La Orotava akklimatizációs kertjétől. A tökéletes pihenésről pedig a hotel medencéi gondoskodnak. Ideális választás pároknak, családoknak és mindenkinek, aki egy nyugodt, tengerparti vakációra vágyik, ahol a természet és a kényelem találkozik.

Távolságok
Óceán: 410m Playa de Martiánez strand: 1300m

Fekvés
A hotel csak egy rövid, 1 kilométeres sétára van a bájos óvárosától, ahol teljesen magával ragad a helyi hagyományok varázsa, és felfedezheti a múlt kincseit, melyeket őseink hagytak ránk. Teraszról és a kertből lélegzetelállító kilátás nyílik a Teide vulkánra, amit garantáltan imádni fog. Ráadásul, mindössze 900 méterre van Puerto de la Cruz nyüzsgő központjától, így a pihenés és a városi kalandok is könnyedén elérhetők!

Szállás
Frissen felújított, első osztályú létesítményeinkkel minden adott ahhoz, hogy Ön és családja maximális kényelemben pihenhessen! A Hotel O7 Tenerife megújult, modern dizájnnal és különleges hangulattal várja, hogy egy igazán egyedi élményben legyen része.

Elhelyezés
Standard szoba kétszemélyes ággyal és erkéllyel Szoba mérete: 16 nm Kilátás: kert vagy óceán vagy város A szobák tágas hálószobáikkal és egy csodás teraszos erkéllyel rendelkeznek, ahonnan lenyűgöző kilátásban gyönyörködhet! A szobában minibár, műholdas TV, Wi-Fi és egy íróasztal is rendelkezésedre áll, hogy minden kényelmet biztosítson. Sőt, ha szükséges van rá, ébresztőt is biztosítanak, így minden reggel frissen és időben ébredhet! Felszereltség: íróasztal, széf, síkképernyős tévé, ébresztés, kültéri bútorok, törölközők, ágynemű, minibár, telefon, ruhásszekrény, hangszigetelés, műholdas csatornák, ruhatartó állványSuperior szoba kétszemélyes ággyal és erkéllyel Szoba mérete: 19 nm Kilátás: kert vagy óceán vagy város A közelmúltban végzett felújításnak köszönhetően szobáink még tágasabbá és kényelmesebbé váltak! Itt minden reggel gyönyörködhet a csodás napfelkeltében, miközben a friss tenerifei levegőt élvezheti saját teraszos erkélyéről. Felszereltség: íróasztal, széf, síkképernyős tévé, ébresztés, kültéri bútorok, törölközők, ágynemű, minibár, telefon, ruhásszekrény, hangszigetelés, műholdas csatornák, ruhatartó állvány

Étkezés
Büféétterem Fedezze fel a büfé éttermünk izgalmas világát, ahol tágas tér vár, és különféle finomságokból válogathat! Kóstoljon bele a kanári-szigeteki, spanyol és nemzetközi konyha ízeibe, mindegyik fogás merész fúziókkal, amelyek garantáltan leveszik a lábáról. Élje át az ízek kalandját, és engedje, hogy az étkezés valódi élménnyé váljon!Kávézó és bár Fedezze fel a szállodánk szívében található kávézónkat és bárunkat, ahol tökéletesen ellazulhat! Ezek a kényelmes és barátságos terek a legjobb helyek arra, hogy egy csésze kávé vagy egy frissítő ital mellett élvezze a nyugodt beszélgetéseket és kellemes pillanatokat. Töltsön el egy kis időt velünk, egy relaxáló légkörben!

Szolgáltatások
2 kültéri medence (1 felnőtteknek, 1 gyerekeknek) wellness részleg: pezsgőfürdő, masszázsmedence, masszázs, szolárium (felár ellenében) fitneszközpont WIFI akadálymentesített

Sport és szórakozás
fitneszközpont élőzene/előadás esti szórakozási lehetőségek teniszpálya (felár ellenében)





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Puerto de la Cruz utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások