Tenerife, Playa de las Americas: H10 Las Palmeras 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
231378
Utolsó frissítés:
2024.11.10. (V)
8 nap/7 éj
570 646 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvés
Tenerife déli részén, a közkedvelt Playa de Las Americas központjában néhány lépésre a tengerparttól, egy hatalmas szubtrópusi kert közepén található. A szálloda közvetlen közelében üzletek, éttermek és bárok várják a vendégeket.

Szállás
A terjedelmes, 10 emeletes épület összesen 519 szobát foglal magában. A szobák mindegyike légkondicionált, modern, színes stílusban berendezett, nagy részükhöz erkély is tartozik.

Elhelyezés
Standard szoba: Alapterület: 15 m2; Felszereltség: privát fürdőszoba káddal vagy zuhanyzóval és hajszárítóval, síkképernyős TV műholdas csatornákkal, minibár és széf díj ellenében).Óceánra néző szoba: Alapterület: 15 m2; Kilátás: óceán; Felszereltség: fürdőszoba káddal vagy zuhanyzóval és hajszárítóval, síkképernyős TV műholdas csatornákkal, minibár és széf díj ellenében). Ebben a szobatípusban pótágy nem helyezhető el!Privilege szoba: Alapterület: 19 m2; Kilátás: óceán; Felszereltség: privát fürdőszoba káddal vagy zuhanyzóval és hajszárítóval, síkképernyős TV műholdas csatornákkal, erkély, minibár, kávé- és teafőző, széf.

Étkezés
Garoé: Svédasztalos étterem, mely hideg és meleg ételek széles választékát kínálja önnek, valamint látványkonyhában készült fogásokat. Az étterem része egy kis pékség is, ahol mindig friss kenyereket, péksüteményeket kóstolhat. Dresscode: Kérjük férfi utasaink, hogy vacsorához hosszúszárú nadrágot és pólót vagy inget viseljenek! Köszönjük!Sakura Teppanyaki: Mennyei ázsiai falatok az ön szeme előtt elkészítve hagyományos teppan grilleken. Az étterem vacsoraidőben látogatható előzetes asztalfoglalás után. Az étteremben 8 év feletti gyermekek tartózkodhatnak. Az étterem vasárnap és hétfőn zárva tart. Dresscode: Kérjük férfi utasaink, hogy vacsorához hosszúszárú nadrágot és pólót vagy inget viseljenek! Köszönjük!Specchio Magico: Olasz á la carte étterem, mely vegyíti az olasz konyha ételeit a mediterrán konyha ízeivel. Az étterem vacsoraidőben látogatható előzetes asztalfoglalás után. Dresscode: Kérjük férfi utasaink, hogy vacsorához hosszúszárú nadrágot és pólót vagy inget viseljenek! Köszönjük!La Ballena: Á la carte bár és étterem lenyűgöző panorámával az óceánra. Saláták, húsok, halak, rizsételek, szendvicsek és nassolnivalók fogyaszthatók itt. Ebéd- és vacsoraidőben látogatható évszaktól függően.La Choza: Egy könnyű ebéd elfogyasztására a legalkalmasabb hely. Az épület maga minden oldalról nyitott, medencére nyíló kilátással. A nyári időszakban esténként szórakoztató műsoroknak ad otthont.Mike`s Coffee: Tea- és kávékülönlegességek, sütemények, smoothiek, shakek egy helyen! Egy hangulatos terasszal is rendelkezik, ahova jólesik kiülni egy forró délutánon.Big Ben Bar: Hangulatos, otthonos bá, ahova jólesik betérni egy italra vacsora előtt.Lobby Bar: A hotel előcsarnokában található ez a kellemes bár, ahol igazán megnyugtató elkortyolgatni egy kávét vagy italt. Hatalmas ablakok keretezik belső teraszát, ahol néha élőzenét is hallgathat.Imagine Bar: A bárban az italát szórakoztató műsorokat nézve fogyaszthatja (télen).

Szolgáltatások
ingyenes Wi-Fi a közös területeken, 2 felnőttmedence (az egyik a téli időszakban fűtött), 1 gyermekmedence (téli időszakban fűtött), Daisy Club - gyermekprogramok nyáron és a karácsonyi időszakban, Kültéri parkoló (felügyelet nélkül, limitált parkolóhelyek, nincs lehetőség előre foglalni)

Sport és szórakozás
edzőterem, 4 teniszpálya (díj ellenében), univerzális sportpálya

Leírás
Kiváló elhelyezkedésű 4*-os szálloda a parton, közvetlen kijárattal a parti sétányra, számtalan szórakozási lehetőséggel a közelben. Nagyszerű választás pároknak és gyermekes családoknak egyaránt.

Távolságok
Óceán: közvetlen, Strand: közvetlen

Megjegyzés
A hotelben bankkártya garanciát kérnek az extra fogyasztások fizetéséhez.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Teneriffe utazás, nyaralás Playa de las Americas utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások