Tenerife, Playa de las Americas: H10 Gran Tinerfe - Adults Only 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
480061
Utolsó frissítés:
2024.11.19. (K)
8 nap/7 éj
604 842 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Szolgáltatások
ingyenes Wi-Fi a hotel területén, 3 medence (1 fűtött), 2 pezsgőfürdő, Despacio wellnessközpont, fodrászat (díj ellenében), konferenciaterem, butik a hotelen belül, ingyenes belépés a kaszinóba, parkoló (ingyenes, őrizetlen), internetsarok

Sport és szórakozás
3 medence, 2 pezsgőfürdő, wellnessközpont arc- és testkezelésekkel (díj ellenében), edzőterem, teniszpálya, vízi aerobic, biliárd, tai chi

Leírás
A H10 Gran Tinerfe egy nagyszerű 4*-os hotel, mely kimondottan felnőttek számára kínál exkluzív pihenést. Közvetlen közelében egy igazi vulkanikus strandot, bárokat és kaszinót is talál. A hotel kizárólag 18 éven felüli vendégeket fogad.

Távolságok
Óceán: közvetlen, Strand: közvetlen

Fekvés
A hotel Tenerife délnyugati részén, a mindig pezsgő Playa de las Américas övezet egyik legnépszerűbb utcáján helyezkedik el. Óceánparti hotel lévén, jó pár helyiségéből gyönyörű kilátás nyílik az Atlanti-óceánra. Számos étterem és bolt található sétatávolságra, de taxi- és buszállomást is talál a közelben.

Szállás
Bármelyik szobatípust is választja, egy letisztult, modern enteriőr fogja fogadni. A tervezők különösen figyeltek arra, hogy a szobák napközben ússzanak a természetes fényben, mely csak még szembetűnőbb a meleg árnyalatú falak között. A szobák mindegyike légkondicionált és erkély vagy terasz is tartozik hozzájuk.

Elhelyezés
Kétágyas szoba: Alapterület: 27 m2; Felszereltség: nagyméretű franciaágy vagy 2 nagyméretű egyszemélyes ágy, pótágy, Wi-Fi, légkondicionáló, TV nemzetközi csatornákkal, minibár (felár ellenében), széf (felár ellenében), íróasztal, fürdőszoba káddal vagy zuhanyzóval, hajszárító, kozmetikai tükör, Earth Collection piperecikkek, 1 üveg víz érkezéskor, berendezett erkély utcára nyíló kilátással.Óceánra néző superior szoba: Alapterület: 27 m2; Felszereltség: nagyméretű franciaágy vagy 2 nagyméretű egyszemélyes ágy, Wi-Fi, légkondicionáló, TV nemzetközi csatornákkal, minibár (felár ellenében), széf, íróasztal, Nespresso kávégép kapszulákkal (naponta újratöltve), dokkoló, fürdőszoba káddal vagy zuhanyzóval, hajszárító, kozmetikai tükör, Earth Collection piperecikkek, fürdőköpeny és papucs, 1 üveg víz érkezéskor, berendezett erkély óceánra nyíló kilátással.Privilege szoba: Alapterület: 27 m2; Felszereltség: nagyméretű franciaágy vagy 2 nagyméretű egyszemélyes ágy, pótágy, Wi-Fi, légkondicionáló, TV nemzetközi csatornákkal, minibár (felár ellenében), széf, íróasztal, Nespresso kávégép kapszulákkal (naponta újratöltve), dokkoló, fürdőszoba káddal vagy zuhanyzóval, hajszárító, kozmetikai tükör, Earth Collection piperecikkek, fürdőköpeny és papucs, 1 üveg víz érkezéskor, berendezett erkély óceánra nyíló kilátással. Ez a szobatípus a következő extrákat és szolgáltatásokat tartalmazza: á la carte reggeli és vacsora az El Mirador étteremben, személyre szabott check-in és check-out, késői check-out (elérhetőségtől függően), személyre szabott ügyfélszolgálat, pihenőzóna jacuzzival, bali ágyakkal és napágyakkal, napi sajtó, kedvezmény az arc- és testkezelések árából, iDock állomás (iPhone, iPod, iPad, MP3), Privilege fürdőköpeny és papucs, exkluzív strandtörölközők, VIP piperecikkek, párnamenü, napi 2x szobatakarítás), londiner-szolgáltatás.

Étkezés
Los Menceyes: Büféétterem látványkonyhával és teasarokkal. Az étterem nemzetközi és helyi ételeket kínál vegyesen, melyeket akár a teraszon is elfogyaszthat. Dress code: uraknak vacsoraidőben hosszúszárú nadrág, minimum rövidujjú ing vagy póló és zárt cipő. A nyári időszakban (06.15.-09.15.) rövidnadrág megengedett, de ujjatlan felső, futballmez, fürdőruházat és szandál nem.El Mirador étterem és söröző: Exkluzív elhelyezkedésű á la carte étterem óceánra nyíló kilátással. Amennyiben Privilege csomagot választ, itt tudja elfogyasztani á la carte reggelijét vagy vacsoráját. Napközben kisebb harapnivalókat és á la carte ebédet szolgálnak fel minden vendég részére. Dress code: uraknak vacsoraidőben hosszúszárú nadrág, minimum rövidujjú ing vagy póló és zárt cipő. A nyári időszakban (06.15.-09.15.) rövidnadrág megengedett, de ujjatlan felső, futballmez, fürdőruházat és szandál nem.Asensen Food & Experience: Különleges vacsoraélményben lehet része ebben az étteremben, melynek különlegessége, hogy a sziget legkiválóbb alapanyagaiból dolgozik és kalauzolja Önt végig Tenerife ízein. Lehetősége van részt venni egy kóstolón is, amennyiben teljeskörű gasztronómiai felfedezésre indulna.Il Piccolo Pizzeria: Elfogyasztana egy hagyományos olasz pizzát az óceán közelében? A H10 Gran Tinerfe erre is kínál megoldást. Az Il Piccolóban pizzák széles választéka várja.Sunset Chill-out bár: Balinéz ágyak, koktélok, vízipipák és a sziget egyik legszebb kilátása várja ebben a szabadtéri bárban. Évszaktól függően tematikus partik és élőzene is szórakoztatja.Drago snack bár: A medence mellett, napozás közben sem kell messzire mennie, ha harapna valamit. Szendvicsek, tekercsek és saláták közül válogathat.Sunset Beach bár: Ebben az állandóan fényárban úszó bárban italok és nassolnivalók széles választékából válogathat. Használja ki a szintén rendelkezésre álló pezsgőfürdőt és napágyakat is.Mike`s Coffee: A hotel saját kávézójában kávék, teák és sütemények egész sora várja, valamint talál majd az itallapon smoothie-kat és milkshake-ekek egyaránt. Élvezze mindezt a kávézó gyönyörű teraszán ülve!Lobby bár: A hotel előcsarnokában helyezkedik el és ideális helyszín kedvenc itala elfogyasztásához.Teide bár-disco: Ha esténként kirúgna a hámból, perdüljön táncra a hatalmas táncparketten vagy szórakozzon az esti showműsorok egyikén. Természetesen a finom koktélok innen sem hiányozhatnak!

Megjegyzés
A hotelben bankkártya garanciát kérnek az extra fogyasztások fizetéséhez.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Teneriffe utazás, nyaralás Playa de las Americas utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások