Tenerife, Costa Adeje: Gf Victoria 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
213689
Utolsó frissítés:
2024.11.24. (V)
8 nap/7 éj
831 390 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Étkezés
Chaboco: Büféétterem, melynek bizonyos részei családok számára fenntartottak, valamint van egy gyereksarok, ahol a gyermekek megtanulják, hogyan tiszteljék a környezetet, megtanulják hogyan kell és miért fontos újrahasznosítani és hogyan bánjanak jól a természetes alapanyagokkal. Dress code: uraknak hosszúszárú nadrág és zárt cipő.Donaire: Az étterem a hagyományos kanári konyhára támaszkodik, ahol akár egyetlen hozzávalóból is válhat teljes értékű étel. Az étterem üvegfalakkal körülvett, így lenyűgöző panorámában gyönyörködhet minden étkezés során. Az étteremben külön gyerek menü áll rendelkezésére. Dress code: elegáns öltözet, uraknak hosszúszárú nadrág és elegáns cipő ajánlott.The Amaina: A családi medencék mellett helyezkedik el, ételekkel és italokkal minden korcsoport számára. A hatalmas teraszon ínycsiklandozó ételeket fogyaszthat. A medencék melletti valamennyi bárnál pincérszolgálat működik, hogy maximális kiszolgálásban legyen része a napágyakon való pihenés közben is.Los Naranjos: Az előcsarnokban található bárban minden este élő zongorajátékot hallgathat vagy showműsorokat tekinthet meg, miközben elfogyaszt egy klasszikus koktélt vagy megkóstol egy fúziós italkölteményt.Zambra Sky Bar: Ebben a tetőtéri bárban nemcsak a sziget egyik legszebb naplementéjének lehet tanúja, de kiváló bármixerek által megalkotott italokat is kóstolhat. Ne hagyja ki a híres függőmedencét sem, melynek minden egyes fala üvegből van, így olyan érzést kelt, mintha a levegőben úszna. A Sky Bart kizárólag felnőtt vendégek látogathatják.Juice bar Narín: Gyümölcsbár, mely egzotikus, helyi idénygyümölcsökből készült egészséges italokat kínál. Keverje a gyümölcsöket kedve szerint és fedezzen fel új ízkombinációkat. Mindezt a medence partján, természetesen.Food Truck Bar: A víziparkban található food truck étterem és bár, ahol finom falatokkal és italokkal találkozhat.Sun Garden Bar: Csodás kilátással rendelkező éjszakai bár a hotel tetőteraszán. Különleges italokat kóstolhat meg miközben élvezi az élőshow előadásokat.

Szolgáltatások
4 medence: gyermekmedencék az Aquatic Parkban, felnőtt medencék, családi medencék, napozóteraszok balinéz ágyakkal, függőágyakkal, ingyenes Wi-Fi a hotel területén, 24 órás recepció

Sport és szórakozás
szörfmedence (díj ellenében, 120 cm-nél magasabb vendégek részére), Aquatic Park, mászófal, Adventure Zone akadálypálya, miniklub, minidiszkó, naturista terasz a 7. emeleten medencével, Air Bio Spa (kültéri privát spa jacuzzival, szabadtéri masszázzsal a 7. emeleten), edzőterem, tenisz, asztalitenisz, minigolf, padel, squash, multifunkciós sportpálya

Megjegyzés
Kedves Utasunk! Tájékoztatjuk, a hotel éttermeiben, bárjaiban és egyéb üzleteiben megszűnt a készpénzes fizetés, minden fizetendő összeg a szoba számláját terheli, melyet kijelentkezéskor, a recepción kell kiegyenlíteni.Felhívjuk figyelmét, hogy a hotel hullámmedencéjének használati díja 10EUR/fő.

Leírás
A GF Victoria Tenerife déli részének egyik legmagasagg minőségű luxus ötcsillagos hoteleként várja Önt egy testileg-lelkileg pihentető nyaralásra. Érkezzen akár párjával, barátokkal vagy gyerekekkel, a hotel szolgáltatásai között garantáltan talál kedvére valót. A közelben található a déli rész egyik legszebb partszakasza, A hotel szomszédságában csodás butikok, éttermek és bárok is találhatók.

Távolságok
Óceánpart: 350 m Strand: 350 m

Fekvés
Tenerife egyik legszebb luxushotelét a sziget déli részének legexkluzívabb övezetében találja. Két homokos strandot is elér pár perc gyaloglással, a Playa el Duque-t és a Playa Torviscast. A hotellel szemben bevásárlóközpont található a világ luxusmárkáival, illetve kellemes kávézók, éttermek.

Szállás
A GF Victoria tervezésekor a fő szempont a harmónia volt: az ember harmóniája a természettel, illetve saját magával. Ennek megfelelően a hotelben rengeteg az üveg, hogy minél több természetes fény járja át az épület minden zugát, zöld növényeket és élőfalakat lát maga körül és olyan színeket, formákat, melyek nyugtatólag hatnak az elmére. A tetőteraszon mesés hangulatú bár és egy üvegfenekű medence is található. Az épület 7 emeletén 242 lakosztály található, bármelyik típust is válassza, garantáltan nem akarja majd elhagyni nyaralása végén.

Elhelyezés
Senior lakosztály: A tágas lakosztályhoz nappali, 1 különálló hálószoba, valamint káddal és ingyenes piperecikkekkel ellátott fürdőszoba tartozik. A légkondicionált lakosztály síkképernyős kábeltévével, minibárral, tea- és kávéfőzővel, ülősarokkal, valamint csodás kilátással várja a vendégeket. A szállásegységben 1 ágy található. Alapterület: 57 m2 Kilátás: óceán vagy medence és kert Felszereltség: wifi, ingyen pipereholmi, fürdőköpeny, bidé, fürdőkád vagy zuhanykabin, papucs, hajszárító, erkély, íróasztal, kávéfőző, széf, síkképernyős tévé, ébresztés, ülősarok, konnektor az ágy közelében, tea- és kávéfőző, minibár, vízforraló, kanapéágy, telefon, légkondícionálás, 24 órás szervíz, napi meglepetés ajándékok Ingyenesen kérhető: baby kit gyermekek számára (gél, sampon, testápoló, pelenka), kiságy, emelőszék a fürdő eléréséhez, kisméretű fürdőkád, pelenkázó asztal, palack melegítő. walkie talkieHarmony lakosztály: A tágas lakosztályhoz nappali, 1 különálló hálószoba, valamint 2 külön fürdőszoba (egy káddal, pedig tusolóval) tartozik. A légkondicionált lakosztály síkképernyős kábeltévével, minibárral, tea- és kávéfőzővel, ülősarokkal, valamint csodás kilátással várja a vendégeket. A teraszon található egy jacuzzi valamint napozóágyak is. Babysitter is kérhető igény esetén. Alapterület: 138 m2 Kilátás: óceán vagy medence és kert Felszereltség: wifi, ingyen pipereholmi, fürdőköpeny, bidé, fürdőkád vagy zuhanykabin, papucs, hajszárító, erkély, íróasztal, kávéfőző, széf, síkképernyős tévé, ébresztés, ülősarok, konnektor az ágy közelében, tea- és kávéfőző, minibár, vízforraló, kanapéágy, telefon, légkondícionálás, 24 órás szervíz, napi meglepetés ajándékok, strandtáska és törölköző, párnamenü, Ingyenesen kérhető: baby kit gyermekek számára (gél, sampon, testápoló, pelenka), kiságy, emelőszék a fürdő eléréséhez, kisméretű fürdőkád, pelenkázó asztal, palack melegítő. walkie talkie





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Teneriffe utazás, nyaralás Costa Adeje utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások