Tenerife, Costa Adeje: El Duque Hotel 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
524026
Utolsó frissítés:
2024.11.22. (P)
8 nap/7 éj
533 885 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Leírás
A Hotel El Duque Costa Adeje szívében, Tenerife déli részén található, ahol az év minden napján tökéletes az időjárás. Ideális választás pároknak és családoknak egyaránt, hiszen itt minden korosztály számára izgalmas programok várnak: a búvárkodástól a tengeri élővilág megfigyeléséig. Élvezd a felejthetetlen nyaralást a varázslatos Hotel El Duque-ban!

Távolságok
Óceán: 800 m Strand: 800 m

Fekvés
A Hotel El Duque Costa Adeje szívében, Tenerife déli részén található, ahol egész évben élvezheti a tökéletes időjárást. A szálloda mindössze 800 méterre fekszik az óceántól és a Playa del Duque strandtól. A környék számtalan élményt kínál: üzletek, éttermek és különböző szabadidős programok várják a vendégeket.

Szállás
A Hotel El Duque tágas és kényelmes apartmanjai modern felszereltséggel várják vendégeiket. Minden apartman saját erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, ahol élvezheti a pihenést, a friss levegőt és a kellemes kilátást. A szálláshelyek jól felszereltek, légkondicionáltak, konyhasarokkal, síkképernyős TV-vel és ingyenes Wi-Fi-vel. Ideális választás pároknak vagy családoknak, akik kényelmes és nyugodt környezetre vágynak.

Elhelyezés
Stúdió erkéllyel vagy terasszal Stúdió mérete: 40 nm Kilátás: medence A tágas és kényelmes stúdiók tökéletesek a nyugalomra vágyóknak! A hangulatos hálószoba, a modern nappali és a teljesen felszerelt konyha mind egy térben helyezkednek el, hogy otthonosan érezze magát. A privát terasz és a stílusos fürdőszoba csak fokozza a pihenés élményét egy izgalmas nap után. Felszereltség: WIFI, dupla ágy, teljesen felszerelt konyha, teljesen felszerelt fürdőszoba, terasz, TV, ventillátor1 hálószobás apartman erkéllyel vagy terasszal Apartman mérete: 40 nm Kilátás: város vagy óceán Az apartmanok tágasak és kényelmesek, ideálisak családi nyaraláshoz. A lakások egy hangulatos hálószobával, egy nagy nappalival, jól felszerelt konyhával, teljes fürdőszobával és egy privát terasszal várják vendégeinket. Tökéletes hely, ahol együtt élvezheti a pihenést családjával. Felszereltség: WIFI, dupla ágy, teljesen felszerelt konyha, teljesen felszerelt fürdőszoba, terasz, TV, ventillátorSuperior 1 hálószobás apartman erkéllyel vagy terasszal Apartman mérete: 40 nm Kilátás: város vagy óceán Superior apartmanok tágas, légkondicionált kényelmet biztosítanak. Egy hálószoba, egy nagy nappali, jól felszerelt konyha, teljes fürdőszoba és egy tágas, privát terasz várja Önt, ahol egész évben élvezheti a sziget kellemes klímáját. Felszereltség: WIFI, dupla ágy, teljesen felszerelt konyha, teljesen felszerelt fürdőszoba, terasz, TV, légkondícionáló

Étkezés
Büféétterem Az étterem világszínvonalú önkiszolgáló büféje fantasztikus ételek széles választékával vár, beleértve a gazdag kanári és spanyol konyha ízeit. Emellett minden héten élvezheti népszerű "világ körül" tematikus menüket, amely különleges gasztronómiai kalandra invitálja a vendégeket.Medence bár Medence melletti snack bárnál nyugodt, szabadtéri hangulat vár, ahol változatos és ízletes ételekből válogathatsz. Frissen készült koktélokat ihatsz, vagy csak lazíts a kedvenc italoddal a napernyők árnyékában.

Szolgáltatások
2 kültéri medence miniclub animációk edzőterem konferencia terem

Sport és szórakozás
animációk edzőterem (feláras és a hotel 10% kedvezményt kínál a vendégeinek)





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Costa Adeje utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások