Mallorca, Palma de Mallorca: Hotel Hsm Golden Playa 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
493185
Utolsó frissítés:
2024.09.10. (K)
8 nap/7 éj
589 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A nemrégiben felújított, 115 szobás, kiváló szolgáltatásokat nyújtó, a Hotel Saint Michel szállodalánchoz tartozó szálloda közvetlenül Playa de Palma homokos partján fekszik, csodás kilátással a türkizkéken csillogó tengerre. A repülőtér, valamint Palma hangulatos városa rövid taxis vagy autóbuszos utazással elérhető. Az itt tartózkodás kitűnő választás pároknak, baráti társaságoknak, családoknak, valamint a nyugodt és minőségi kikapcsolódásra vágyóknak.

Szolgáltatások
Az igényesen berendezett szállodában légkondicionált közösségi területek, 24 órás recepció, csomagszoba, TV szoba, játékterem is megtalálható. A büféétteremben lekérésre gluténmentes, vegetáriánus étrend is elérhető, valamint naponta látványkonyhával is várják a Vendégeket. A szálloda pool bárjában és a beltéri bárban helyi és nemzetközi alkoholos és alkoholmentes italokkal, koktélokkal hűsölhetünk. A felfrissülésről kültéri nagyméretű úszómedence, valamint gyermekmedence napozóágyakkal és napernyőkkel gondoskodik. A wellness-szolgáltatásokat keresőknek rendelkezésükre áll jacuzzi, török fürdő valamint szauna is. Különböző masszázsok és szépítészeti szolgáltatások térítés ellenében vehetők igénybe. Esténként minőségi showműsorok szórakoztatják a szállóvendégeket. A kerékpárosoknak külön kerékpártároló, valamint kerékpárkölcsönző is működik a szálloda területén. Mozgáskorlátozottaknak is elérhetők bizonyos szobák és a közösségi területek. A térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások közé tartozik a billiárd és orvosi szolgáltatások. A WIFI-kapcsolat a szálloda egész területén ingyenesen érhető el.

Elhelyezés
Standard tengerre néző, elegáns stílusban berendezett, légkondicionált, balkonos, kétágyas szobákban, amelyek maximum 1 felnőtt vagy 1 gyermek részére pótágyazhatók. A szobák mindegyike LCD televízióval, telefonnal, ingyenes WIFI kapcsolattal, pipere eszközökkel és hajszárítóval felszerelt fürdőszobával, valamint bérelhető széffel és/vagy minihűtővel rendelkeznek.

Ellátás
Félpanzió, azaz reggeli és vacsora büférendszerben





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Mallorca utazás, nyaralás Palma de Mallorca utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások