Lanzarote, Puerto del Carmen: Bellevue Aquarius 3*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
524024
Utolsó frissítés:
2025.04.03. (Cs)
8 nap/7 éj
367 180 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvés
A komplexum Puerto del Carmen központjában található, közel a legjobb és legdivatosabb éttermekhez, bárokhoz és üzletekhez. Busz és taxi megálló a közelben.

Szállás
A 167 szobából a megfelelőt kényelem, elhelyezkedés és különböző igényeik alapján választhatják ki. Kilátással a kertre, óceánra vagy a medencére.

Elhelyezés
1 hálószobás apartman erkéllyel vagy terasszal Szoba mérete: 45 m2 Kilátás: óceán vagy város Ezek a hangulatos apartmanok rendelkeznek egy nappalival, fürdőszobával(káddal és zuhanyzóval), hajszárítóval, mennyezeti ventilátorral, műholdas TV-vel, széffel, vasalóval és vasalódeszkával, kis konyhával, mikrohullámú sütővel és hűtőszekrénnyel, és üdvözlő csomaggal. A hálószobában két egyszemélyes ágy, a nappaliban egy kihúzható kanapé található. Felszereltség: WIFI, teljesen felszerelt konyha, teljesen felszerelt fürdőszoba, ventillátor

Étkezés
El Mirador büféétterem Élvezze az El Mirador büféétterem változatos ízvilágát, ahol mindenki megtalálja a kedvencét! A Puerto del Carmen szívében található éttermünk ideális hely a nap indításához egy bőséges reggelivel, vagy ízletes ebédek és vacsorák elfogyasztásához.Buganvilla büfé A Buganvilla büfé tökéletes választás, ha egy könnyű harapnivalóra vagy egy frissítő italra vágyik! Élvezze változatos előételeinket, amelyek tökéletes kísérői egy napsütéses lanzarotei napnak.Salón Chalada bár Az estékhez tökéletes választás a Bar Salón Chalada, ahol egy ínycsiklandó koktélt kortyolgatva pihenhet. Nyugodt, kényelmes hangulatával ez a bár ideális hely a Puerto del Carmen-i nyaralás legszebb pillanatainak felidézéséhez.

Szolgáltatások
24 órás recepciós szolgáltatás, transzfer, pénzváltás, széf, bicikli, napernyő bérlése. internet sarok,(WIFI-vel a környéken)

Sport és szórakozás
Animációs programok biliárdasztal, darts esti show műsorok

Leírás
A BelleVue Aquarius egy 3 csillagos üdülőhely Lanzarote szigetén, festői tájjal, egy mozgalmas turisztikai környéken, mégis kellőképpen elkülönítve, hogy csendben és nyugalomban teljenek a nyaralás napjai. Tökéletes helyszín pároknak vagy akár az egész család számára.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Puerto del Carmen utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások