Gran Canaria, Arguineguin: Cordial Santa Agueda Resort And Perchel Beach Club 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
önellátás
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
416929
Utolsó frissítés:
2024.08.29. (Cs)
8 nap/7 éj
600 567 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Távolságok
Óceán: közvetlen, Strand: 850 méter

Leírás
Dőljön hátra, élvezze az Atlanti-óceán látványát és morajlását Gran Canaria egyik legújabb, 5 csillagos apartmanhoteljében! A luxus hotel kiválló nyaralást ígér Önnek, amennyiben csendes kikapcsolódásra vágyik családjával, barátaival.

Fekvés
Kiváltságos helyen, közvetlenül a part mellett fekszik sétány a hotel, ezzel is különleges élményt nyújtva Önnek. A környéken számos csodálatos strandot talál, a Santa Águeda, a Las Marañuelas és az Arguineguín strandok is várják. A környék az új fejlesztések miatt kifejezetten csendes, azonban pár perc sétával könnyen elérheti a pezsgőbb Arguineguínt vagy a csendesebb Santa Aguedát.

Szállás
A Cordial Santa Águeda 87 tágas és fényűző apartmannal várja. A kényelmes hotel építése nemrégiben fejeződött be, a gondosan tervezett és dekorált hotelben biztos kikapcsolódásra talál. Ez egy fenntartható, környezettudatos szálláshely, rendelkezik a neves Biopshere tanusítvánnyal.

Elhelyezés
2 hálószobás apartman: Szoba mérete: 12080m2 Kilátás: kert vagy medence vagy táj A tágas, modern, legalább 80 m2-es, légkondicionált apartman 2 hálószobával, bútorozott terasszal, konyhárésszel és nappalival várja. Minden helyiség tökéletesen felszerelt.Az apartman felszereltsége: Légkondicionáló, Széf, Vasaló, Mosógép, Ülősarok, Étkező, Tévé, Mosógép, Szárítógép, Hűtőszekrény, Kávéfőző, Mikrohullámú sütő, Konyhai felszerelések, Vízforraló, Mosogatógép, Főzőlap, Kenyérpirító, Fürdőszobai piperecikkek, Törölközők, Hajszárító.2 hálószobás deluxe apartman: Szoba mérete: 86m2 Kilátás: medence A tágas, modern, legalább 86 m2-es, légkondicionált apartman privát medencével, 2 hálószobával, bútorozott terasszal, konyhárésszel, nappalival és 2 fürdőszobával várja. Minden helyiség tökéletesen felszerelt.Az apartman felszereltsége: Légkondicionáló, Széf, Vasaló, Mosógép, Ülősarok, Étkező, Tévé, Mosógép, Szárítógép, Hűtőszekrény, Kávéfőző, Mikrohullámú sütő, Konyhai felszerelések, Vízforraló, Mosogatógép, Főzőlap, Kenyérpirító, Fürdőszobai piperecikkek, Törölközők, Hajszárító.3 hálószobás apartman: Szoba mérete: 120 m2 Kilátás: medence A tágas, modern, legalább 120 m2-es, légkondicionált apartman privát medencével, 3 hálószobával, bútorozott terasszal, konyhárésszel, nappalival és 2 fürdőszobával várja. Minden helyiség tökéletesen felszerelt.Az apartman felszereltsége: Légkondicionáló, Széf, Vasaló, Mosógép, Ülősarok, Étkező, Tévé, Mosógép, Szárítógép, Hűtőszekrény, Kávéfőző, Mikrohullámú sütő, Konyhai felszerelések, Vízforraló, Mosogatógép, Főzőlap, Kenyérpirító, Fürdőszobai piperecikkek, Törölközők, Hajszárító.

Étkezés
La Arrocería: különleges fogásokkal várják napközben egy finom ebédre. EL Refectorio de Ágata: a legjobb húsok frissen a grillről. Foglaljon vacsora időpontot és kóstolja meg az isteni fogásokat. Nami Sushi bár: A sushi bár minden szombaton és vasárnap 12:30-19:00 között várja vendégeit. (a bár hétfőtől péntekig zárva tart). Oxean bár: minden szombaton és vasárnap 11:30 és 19:00 óra között várja vendégeit. (a bár hétfőtől péntekig zárva tart).

Szolgáltatások
medence (fűtött) gyermekmedence strand/medence törölközők napozóágyak vagy székek napernyők wellness





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Gran Canaria utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások