Costa Brava, Calella: Hotel Balmes 3*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
243716
Utolsó frissítés:
2024.08.15. (Cs)
8 nap/7 éj
403 900 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A 133 szobás, utasaink körében rendkívül népszerű, családbarát szálloda Calella belvárosától kb. 200 méterre, az üzletektől és szórakozóhelyektől rövid sétatávolságra helyezkedik el. A Barcelonába közlekedő gyorsvasút megállója kb. 400, míg a strand kb. 300 méterre található.

Szolgáltatások
Recepció, hall, 2 lift, csomagszoba, légkondicionált étterem, pool bár és ingyenes WIFI-kapcsolat biztosítja a kényelmes, gondtalan nyaralást. A szépen gondozott kertben úszómedence ingyenes napozóágyakkal és napernyőkkel, napozóterasszal, hidromasszázs medencével hívogat felfrissülésre gyermekeket, felnőtteket egyaránt. Ezen kívül gyermekeknek különböző élményelemekkel felszerelt sekélyvizű medence is elérhető. Biliárd és asztalitenisz helyszíni fizetés ellenében vehető igénybe. Különböző szórakoztató és sportprogramok gyermekek számára naponta elérhetők a miniklubban, továbbá hetente több alkalommal show-műsorok keretein belül kapcsolódhatnak ki kicsik és nagyok.

Elhelyezés
Légkondicionált, balkonos, praktikusan berendezett, kétágyas szobákban, amelyek maximum 1 fő részére pótágyazhatók. A szobák hajszárítóval, telefonnal és műholdas televízióval felszereltek. A helyszínen széf és minihűtő (kb. 3 EUR/nap; kb. 18 EUR/hét) is bérelhető. A WIFI-kapcsolat ingyenesen használható.

Ellátás
Félpanzió, azaz reggeli és vacsora büférendszerben. Felár ellenében teljes panziós ellátás is kérhető. Italfogyasztás térítés ellenében lehetséges.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Costa Brava utazás, nyaralás Katalónia utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások