Kréta, Kokkini Hani: Arina Beach Resort 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
288503
Utolsó frissítés:
2024.08.29. (Cs)
8 nap/7 éj
634 543 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A 295 szobával rendelkező szálloda kb. 10 km-re fekszik Heraklion repülőterétől, Kokkini Hani nyüzsgő központjától kb. 1 km-re, közvetlenül a homokos tengerparton helyezkedik el. A kertben szabadtéri medence, gyermek medence, vízi csúszdák várják a vendégeket, szórakozásukról soft animációs programok gondolkodnak. Míg a gyermekek vízi csúszdák, mini klub (4-12 éves korig) és mini diszkóban tölthetik idejüket. Babaágy és etetőszék kérhető. A medencénél és a tengerparton a napernyők és napágyak térítésmentesen állnak rendelkezésre. Wi-fi használat a lobbyban ingyenes. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: spa részleg használata, gyermek felügyelet, orvosi ellátás, mosoda, pénzváltó, autóbérlési lehetőség.
Fontos információ!A COVID-19-hez kapcsolódó biztonsági és higiéniai intézkedések betartásának szükségessége miatt a szolgáltatások eltérhetnek a fenti leírástól.

Ellátás
All inclusive ellátás, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora, korai és késői reggeli, napközben snackek, délutáni tea, kávé, sütemény, fagylalt (meghatározott időszakban). Vegetáriánus és speciális diétához szükséges menü megtalálható az étteremben. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók, 10:00 - 24:00 között. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, prémium italok térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szálloda üzletpolitikája alapján a vacsorához hosszú nadrág viselete kötelező az uraknak.
Valamint a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitva tartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
tengerparti bár, strandtörölközö, csomagmegőrző, külső medence, parkolás, medence bár, központi étterem, snack bár, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, pénzváltó, fodrászat, mosoda, autóbérlés, üzletek,

Szórakozás
strandfoci, strandröplabda, biliárd, darts, fitneszterem, élő zene, soft animáció, asztalitenisz, teniszpálya,

Wellness
szépségszalon, manikűr, masszázs, pedikűr, szauna, wellness / spa központ, gőzfürdő,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, etetőszék, mini klub, gyermekmedence, gyermek csúszda, minidiszkó, játszótér,

Standard annex room with pool view
Légkondicionáló (egyéni), Erkély vagy terasz, Hajszárító, kb. 22 nm, Mini hűtő, Széf, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Tea és kávébekészítési lehetőség, Telefon (térítés ellenébe), Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.

 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Kokkini Hani utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások