Kréta, Fodele: Fodele Beach & Waterpark Holiday Resort 5*, all inclusive

Szép környezetben fekvő szálloda, közvetlen a tengerparton, elsősorban családoknak ajánljuk!

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
431493
Utolsó frissítés:
2024.06.15. (Szo)
8 nap/7 éj
399 990 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




TOP 5 előfoglalási kedvezmény: 2023. december 31-ig
Az előfoglalási akciós árak mellett az alábbi 5 szolgáltatást biztosítjuk Utasainknak, amennyiben még idén megrendelik az alábbi nyaralást:
1.) Ingyenes lemondási lehetőség: a foglalás indoklás és bánatpénz megfizetése nélkül  lemondható legkorábban 64, legkésőbb 45 nappal indulás előtt!
2.) Most mindössze 30.000 Ft/fő előleg (+esetleges biztosítás díjak) befizetésével foglalható ez az utazás! A végösszeg további 30 %-át 2024. márc. 10-ig! szükséges befizetni, a fennmaradó összeget pedig indulás előtt 30 nappal.
3.) Árgaranciát vállalunk, azaz árfolyam vagy üzemanyagár emelkedés, illetve adóváltozás esetén nem emelünk utólagosan árat.
4.) Rugalmas módosítási lehetőség: 2024. február 29-ig költségmentesen módosítható ez a nyaralás az alábbi feltételekkel: ha az utazók létszáma nem csökken, ha az új utazás legalább olyan értékű, mint az eredeti foglalás, az új utazásra a módosítás időpontjában érvényes ár vonatkozik! Max. 2 költségmentes módosítás lehetséges!
5.) Az előfoglalás ideje alatt az alábbi nagyon kedvezményes reptéri parkolási díj vehető igénybe a választott úthoz: 8 napra mindössze 7.000 Ft/autó. 
+1.) Kérje nagyon kedvező csoportos kedvezményt tartalmazó ajánlatainkat, akár már 10 fős, minicsoportokra is!

Általános információk
A szálloda kb. 28 km-re található Heraklion repülőterétől, közvetlenül a tengerparton. A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek (tradicionális krétai és olasz - előzetes foglalás szüksége), bárok (központi bár, lobby bár, medence bár, tengerparti snack bár, snack bár a víziparknál) várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekpancsoló, játszótér és amfiteátrum található. A medencénél a napernyők, napágyak térítésmentesen állnak rendelkezésre, a tengerparton térítés ellenében vehetők igénybe. Strandtörölközőt térítésmentesen biztosít a szálloda. A lobbyban wireless internetezési lehetőség térítésmentesen áll rendelkezésre. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: mosodai szolgáltatás, mini market, ékszer üzlet, konferenciaterem, orvosi ellátás.Szép környezetben fekvő szálloda, melyet elsősorban családoknak, akik nem bánják, hogy a szálloda mindentől távol van.

Fontos információk: 
Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szálloda elhelyezkedése miatt fakultatív kirándulások innen nem indulnak!

Ellátás
All inclusive ellátás, mely 07:00-23:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, késői reggeli, késői vacsora, délutáni snackek, kávé, tea. A szállodában lehetőség van korai reggeli fogyasztására (előzetes foglalás szükséges). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. Az a`la carte étterem szolgáltatásai térítésmentesen vehetőek igénybe, azoban az italok térítés ellenében állnak rendelkezésre (előzetes foglalás szükséges). A szállodában speciális menu, étrend igényelhető. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:30 óráig vehető igénybe.)
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
Bár, Tengerparti bár, Strandtörölköző, Csomagmegőrző, Medence bár, Központi étterem, Snack bár, Napernyő (tengerparton), Napernyő (medencénél), Napágy (tengerparton), Napágy (medencénél), Tv sarok, Vízi csúszdák, Wireless (lobbyban),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
Konferencia terem, Orvosi ügyelet, Internet kávézó, Üzletek,

Szórakozás
Íjászat, Kosárlabda, Strandfoci, Biliárd, Esti showműsorok, Fitneszterem, Minigolf, Soft animáció, Asztalitenisz, Teniszpálya világítás, Teniszpálya, Röplabda, Vízi sportok a tengerparton,

Wellness: SPA központ,

Gyermekeknek: Rácsos kiságy, Gyermekfelügyelet, Etetőszék, Miniklub, Gyermekpancsoló, Játszótér, Vízipark









 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások