Halkidiki, Sarti: Mare Monti Apartmanház, 3 fős stúdió, autóbusszal

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
önellátás
Utazás:
autóbusszal
Szálláshely:
apartman
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
308560
Utolsó frissítés:
2024.05.17. (P)
10 nap/7 éj
39 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
Az apartmanház Sarti Beach-en helyezkedik el, a strandtól kb. 300 méterre, míg a központtól kb.1,5 km-re. A homokos, lassan mélyülő tengerpart miatt gyermekes családok részére kitűnő választás.

Szolgáltatások
Az apartmanház belső udvarán medence található napernyőkkel és napozóágyakkal. A medence minden nap 10:00 - 18:00 óra között üzemel. Parkolni korlátozott számban az épület előtt lehetséges. A WIFI- kapcsolat térítésmentesen használható. Szobánként 30 EUR kaució letétele szükséges kulcsátvételkor, ami távozáskor - kulcs leadását követően - visszaadásra kerül.

Elhelyezés
2 ágyas, valamint 2-3 ágyas stúdiók: igényesen berendezett, egylégterű stúdiók, amelyek lehetnek szuterén, földszint, illetve második emeletiek. A 3.fő részére a pótágy normál ágy. 3+1 ágyas szuterén stúdió, amelyben egy franciaágy és két szimpla ágy található. 4-5 ágyas apartman, amely medencére néz és kétszintes. A két légtér nem szeparált, nem választja el ajtó egymástól, a felső szintre csigalépcső vezet. Az alsó szinten egy franciaágy található a konyhasarokkal egy légtérben, illetve fürdőszoba, a felső szinten pedig három külön álló ágy. A stúdiók/apartmanok felszereltsége: légkondicionáló (felár a helyszínen fizetendő, 42 EUR/készülék/hét), sat-tévé, a legszükségesebb alapeszközökkel felszerelt konyhasarok, mikróhullámú sütő, fürdőszoba zuhanyzóval, erkély műanyag kerti bútorokkal. Személyenként 1 db törölköző biztosított, amelyek a strandra nem vihető le.

Ellátás
Önellátás (Vacsora felár ellenében kérhető, az ófaluban, egy helyi étteremben).





 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Chalkidiki utazás, nyaralás Sarti utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások