ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ! Dubai tengerparti hotel, garantált indulás! Centara Mirage Beach Resort 4*, félpanzióval

Dubai legjobb csúszdaparkos, mászófalas szállodája a Családok legnagyobb örömére, közvetlenül a tengerparton

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
336376
Utolsó frissítés:
2024.10.22. (K)
9 nap/7 éj
719 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




GARANTÁLT INDULÁSÚ PROGRAM, MAGYAR NYELVŰ HELYI IDEGENVEZETŐVEL! Előfoglalási akciós árak a szabad helyek függvényében, siessen, mert már csak 10 szabad hely áll rendelkezésre ezen az áron! 

Egyesült Arab Emirátusok, Dubai: hét emírséget foglal magában. A világ egyik legérdekesebb országa, ahol fantasztikus módon keveredik az arab hagyománytisztelet az elképesztő technikai fejlettséggel. Az utazó úgy érezheti, hogy az Ezeregy éjszakai mesevilágába csöppent. Fényűző és elegáns hotelek, óriás felhőkarcolók, hatalmas bevásárlóközpontok sorakoznak a tradícionális arab épületek mellett. Hegyek, remek tengerpartok, sivatagok, oázisok teszik változatossá a tájat, mindig felfedezhetünk valami újdonságot. A napfény garantált, és a kristálytiszta tengervízen kívül sportolási, vásárlási lehetőségek várják a pihenni, szórakozni vágyókat. Engedje meg, hogy „kézen fogjuk” és megmutassuk az Egyesült Arab Emirátusok legfontosabb látványosságait! Gondoskodunk arról, hogy Dubaiban, a kétmilliós és robbanásszerűen növekvő kozmopolita és pezsgő városban eligazodjon és betekintést nyerjen az arab világ csodáiba, ahol a hosszan elnyúló homokos tengerpart és szikrázó napsütés csak a kezdet… Legyen szó városnézésről, fantasztikus építészeti remekek és legek vagy éppen természeti szépségek bemutatásáról, barangolásról, mi az Önök igényeire válaszolva vezetjük be Dubai és az Emirátusok egyedülálló világába.

Tervezett menetrend: (az őszi szünet miatt a gyerekeknek csak 2 napot kell hiányozniuk az iskolából)
10.22. Budapest-Dubai 22:40-06:10 (érkezés 10.23-án)
10.30. Dubai-Budapest 17:45-20:55

Minden megadott idő helyi idő, a légitársaságok a menetrend változtatás jogát fenntartják. 
A helyszínen rengeteg szervezett program, fakultatív kirándulás vehető igénybe! 

CENTARA MIRAGE BEACH RESORT 4*
A szálloda weboldalának megtekintéséhez kattintson ide >>

A HATÁRTALAN CSALÁDI MÓKA VILÁGA: CENTARA MIRAGE HOTEL BEACH RESORT DUBAI
A kalandok, minden, ami vidám tevékenység és a családi minőségi időtöltés szállodája. Töltsön el pár boldog napot a vízi attrakciók felfedezésével, beleértve a lusta folyót, a gyerekek szórakoztató vízi játszóterét, a vízicsúszdákat és a sziklaugrási pontokat. A két lenyűgöző tengerparti úszómedence és vízi csúszdák mellett az üdülőhelyen három korosztályos gyerekklub, cukorka témájú gyerekfürdő, szabadtéri játszótér, mászófal, teljesen felszerelt fitneszközpont, számtalan vízi sport és családbarát társalgó található. Kell ennél több a tökéletes családi kikapcsolódáshoz? Videó megtekintése >>

Deira Islanden épült ez a családbarát hotel, közvetlenül a tengerparton. 607 szobával, medencékkel, csúszdákkal várja a vendégeket.
A reptértől a transzferidő kb. 30 perc, pár percre az újonnan megnyílt Souk Al Marfa tengerparti piactól. 
Minden korosztály számára ajánljuk, de a legjobban a gyerekes Családok tudják kiélvezni a számtalan szolgáltatást! 

Fekvés

  • távolság a tengerparttól: közvetlen
  • távolság a repülőtértől: kb. 13 km
  • távolság a központtól: kb. 3 km
  • távolság a vásárlási lehetőségektől: kb. 300 m

Szolgáltatások: több étterem és bár, medencék, csúszdák, gyermekklub, spa, fitness terem, vízisportok, csomagszoba, mosoda, parkoló, pénzváltás. 

Szobák: minden szoba fürdőszobás, légkondicionált, telefonnal, televízióval, széfel, hajszárítóval, kis hűtővel, tea- és kávéfőzővel felszerelt. A wifi ingyenes. Tengerre néző szoba, családi szoba felár ellenében kérhető. 

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora, italok térítés ellenében) vagy, felár ellenében all inclusive ellátás is foglalható, tekintse meg ide kattintva >>

Fontos tudnivalók: az ár aktuális ár, mely a repülőgép telítettségétől függően emelkedhet, így kérje mielőbb ajánlatunkat!
A hotel bejelentkezés 14:00-tól lehetséges, a hotel kijelentkezés 10-12:00-ig lehetséges. A repülőjegy és szállás nem módosíthatóak, nem lemondhatóak, betegségről szóló igazolás esetében amennyiben Ön rendelkezik útlemondási biztosítással 80-100% térítés vehető igénybe.
Részletekről érdeklődjön irodáinkban! 





 
Töltődik a foglalási lap
Egyesült Arab Emírségek utazás, nyaralás Dubai utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások