Vásárlás Nicósiában

Ablak a Világra - Utazási magazin


Vásárlás Nicósiában
Kapcsolódó utazások

Yatanou
A legszínesebb kirakatok egyike ez, ahol kézzel készített gyerekjátékokat és dekorációkat találsz, például telefontokokat, kötött babákat, párnákat, valamint hasonló érdekes és csodás dolgot.

Diachroniki Gallery

Felbecsülhetetlen értékű festmények, szobrok, rézkarcok várnak, melyeket Chris Kikas gyűjtött össze. Korábban a londoni King Road galériát vezette. Messze földről érkeznek műgyűjtők, hogy megcsodálhassák ezt a páratlan gyűjteményt.

Municipal Market
A Városi Piacot 2014-ben nyitották újra, miután egy átfogó felújítást végeztek rajta. Rengeteg stand sorakozik egymás mellett, ahol gyümölcsöket, zöldségeket, fűszereket, pékárukat, sajtokat és hasonlókat találsz. Egy jó kis kávézó is van a piac területén, valamint egy Limoncelli nevű étterem.

Antiques
Ez a két kis poros és érdekes antik üzlet egymással átellenben található az utca két oldalán. Rengeteg jó dolgot találsz itt a retro daraboktól, vonzó kerámiákon, dísztárgyakon keresztül egészen a festményekig.

Cyprus Handicrafts 
Centre
Nem csak a híres ciprusi csipke és hímzés kapható itt elérhető áron, hanem bőrárukat, mozaikokat és kerámiákat is vásárolhatsz.

Astor

Helyben termelt és kézzel készített szandálok és csizmák várják a vásárlókat. Egyszerű mintákat és minőségi bőrt használnak.

Moufflon Bookshop
A legnagyobb angol nyelvű könyvválasztékot Cipruson belül ebben a boltban találjátok. Ezek a művek egészen az 1967-es évekig nyúlnak vissza.


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások