Tenerife, Golf del Sur: Barcelo Tenerife Royal Level 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
339066
Utolsó frissítés:
2024.06.15. (Szo)
8 nap/7 éj
619 375 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
A Barceló Tenerife szállodán belül alakítottak ki egy különálló részt, mely mindenből a létező legjobbat nyújtja, ez a Barcelo Tenerife Royal Level. Egyedülálló módon ötvözi az exkluzív szolgáltatásokat a gyönyörű természeti környezettel. A hotel közvetlenül a tengerparton fekszik. A vulkanikus táj ihlette szálloda beolvad a tájba, jeles képviselője Tenerifén a fenntartható turizmus iránti elkötelezettségnek. Kifejezetten ajánljuk pároknak, baráti társaságoknak, akik szeretnének luxus körülmények között pihenni.

Távolságok
Óceán: közvetlen Strand: 350 m

Fekvés
A Barceló Tenerife Royal Level kiváló helyen fekszik, közel az óceánhoz, egy apró városkában, Tenerife déli részén, Golf del Sur településen. A közelben egy hajókikötő, csendes strand valamint hangulatos éttermek és bárok találhatóak.

Szállás
Ez a fényűző szálloda összesen 59 exkluzív szobával rendelkezik. A kiemelt szolgáltatások közé tartoznak az olyan exkluzív szolgáltatások és létesítmények a Royal Level vendégek számára, mint például a büféétterem, a lounge bár és a szabadtéri medence. A vendégek ezen felül a Barceló Tenerife minden szolgáltatását élvezhetik, amely további hét szabadtéri úszómedencével büszkélkedhet (ebből kettő fűtött és édesvizű, kettő pedig gyerekeknek), étkezési lehetőségek széles skálájával, edzőteremmel, wellnessrészleggel, valamint színház- és koncertteremmel. . A szálloda ideális célpont a sport szerelmeseinek, hiszen teniszpályával, paddle teniszpályával, vízi edzőteremmel, mászófallal, kajakozásra alkalmas tóval, kerékpárkölcsönzővel, strandröplabdával és edzőteremmel is várja vendégeit. A szállodától rövid távolságon belül két csodálatos 18 lyukú golfpálya is található. A wellness-központban exkluzív egészségügyi és szépségápolási kezelések, köztük pihentető masszázsok vehetők igénybe, hogy tökéletesen pihenhessenek és felüdüljenek a nyaralás alatt.

Elhelyezés
Deluxe szoba: Szoba mérete: 33 m2 Világos, légkondicionált szoba műholdas TV-vel, internet-hozzáféréssel és saját erkéllyel vagy terasszal. Kilátás: kert vagy medence. Felszereltség: wifi, fürdőkád, ingyen pipereholmi, zuhany, fürdőköpeny, törölközők, papucs, hidromasszázskád, hajszárító, pezsgőfürdő, kézfertőtlenítő, tea- és kávéfőző, légkondicionálás, széf, szén-monoxid érzékelő, vízforraló, kanapé, telefon, rádió, síkképernyős tévé, erkély, terasz, légtisztító, konnektor az ágy közelében, ruhatartó állvány, kanapéágy, ébresztésÓceánra néző deluxe szoba: Szoba mérete: 33 m2 Világos, légkondicionált szoba műholdas TV-vel, internet-hozzáféréssel és saját erkéllyel vagy terasszal. Kilátás: óceán Felszereltség: wifi, fürdőkád, ingyen pipereholmi, zuhany, fürdőköpeny, törölközők, papucs, hidromasszázskád, hajszárító, pezsgőfürdő, kézfertőtlenítő, tea- és kávéfőző, légkondicionálás, széf, szén-monoxid érzékelő, vízforraló, kanapé, telefon, rádió, síkképernyős tévé, erkély, terasz, légtisztító, konnektor az ágy közelében, ruhatartó állvány, kanapéágy, ébresztésÓceánra néző deluxe lakosztály: Szoba mérete: 33 m2 Világos, légkondicionált szoba műholdas TV-vel, internet-hozzáféréssel és saját erkéllyel vagy terasszal. Kilátás: óceán Felszereltség: wifi, fürdőkád, ingyen pipereholmi, zuhany, fürdőköpeny, törölközők, papucs, hidromasszázskád, hajszárító, pezsgőfürdő, kézfertőtlenítő, tea- és kávéfőző, légkondicionálás, széf, szén-monoxid érzékelő, vízforraló, kanapé, telefon, rádió, síkképernyős tévé, erkély, terasz, légtisztító, konnektor az ágy közelében, ruhatartó állvány, kanapéágy, ébresztés

Étkezés
A szálloda számos étteremmel és bárral rendelkezik, melyek a naponta változó menüsorral várják. A Proa étterem az óceán mellett található Royal Level étterem verhetetlen kilátást és isteni falatokat kínál. Reggelire és vacsorára nemzetközi büfé formájában, Kanári-szigetek ízvilágával.Szintén az óceán közelében található az Arrozante étterem álomterasszal büszkélkedhet, ahol különleges rizses ételeket fogyaszthat verhetetlen környezetben.A Dolce Vita trattoriában, amelyet az egyik legjobb olasz séf vezet, elmerülhet egy autentikus toszkán trattoriában, míg a Taro Snack Bar mediterrán ételeket, köztük harapnivalókat, hús- és halételeket kínál.A Cueva Atxona étterem egy tematikus svédasztalos étteremből áll, ahol különböző nemzetközi, fenntartható és helyi eredetű ételeket szolgálnak fel, valamint egy ebédlősarok. Kizárólag Royal Level vendégek számára.Egy másik exkluzív Royal Level lehetőség a Royal Level Lounge, mely a medence mellett található. Napközben frissítő italok és koktélok választékát kínálja, éjszaka pedig a tenger mellett kortyolgathat koktélokat és italokat.Nem messze található a napozóterasz másik részén a Plaza bár. Tengerre néző kilátásával és meleg légkörével remek hely harapnivalók, koktélok vagy sörök elfogyasztására az All-Inclusive csomag részeként, valamint éjszakai szórakozásra egész nyáron.A Magma Room a legjobb szórakoztató műsoroknak ad otthont, míg a Tagoror Lobby Bar első osztályú hangulatával és a szálloda legjobb kilátást nyújtó, nagy terasszal tökéletes helyszín az ínycsiklandó kávék és koktélok elfogyasztására, valamint a zenés műsörök látogatására este.

Szolgáltatások
Wifi, összesen 8 medence (melyből több fűtött) , gyermekfelügyelet felár ellenében), vasalási szolgáltatás (felár ellenében), vegytisztítás (felár ellenében), széf, csak felnőtteket fogadó szállás, wellnessközpont (felár ellenében), fitneszközpont, szauna (felár ellenében),

Szórakozás és sport
aerobik, élőzene/előadás, tematikus vacsorák, stand-up előadások, strand, esti szórakozási lehetőségek, vízi sportolási lehetőség helyben, diszkó | DJ, szórakoztatás, asztalitenisz, teniszpálya, masszázs (felár ellenében), wellnessközpont (felár ellenében), fitneszközpont, szauna (felár ellenében),





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások