Tenerife, Golf del Sur: Barcelo Tenerife 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
319824
Utolsó frissítés:
2024.08.25. (V)
8 nap/7 éj
627 389 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
A Barceló Tenerife***** egyedülálló módon ötvözi az exkluzív szolgáltatásokat a gyönyörű természeti környezettel. A hotel közvetlenül a tengerparton fekszik. A vulkanikus táj ihlette szálloda beolvad a tájba, jeles képviselője Tenerifén a fenntartható turizmus iránti elkötelezettségnek. Kifejezetten ajánljuk pároknak, baráti társaságoknak, akik szeretnének luxus körülmények között pihenni.

Távolságok
Óceán: közvetlen Strand: 340 m

Fekvés
A Barceló Tenerife kiváló helyen fekszik, közel az óceánhoz, egy apró városkában, Tenerife déli részén, Golf del Sur teleülésen. A közelben hajókikötő, strand, éttermek, bárok találhatóak.

Szállás
A szálloda 331 világos és exkluzív szobája maximális kikapcsolódást garantál Önnek. Minden szobához kényelmes terasz tartozik. A szállodában összesen 8 csodálatos szabadtéri medence közül választhat, melyek közül 2 egész évben fűtött. Ugyancsak talál egy hajókázható tavat, játszóteret a kicsiknek, számtalan kikapcsolódási lehetőséget.

Elhelyezés
Deluxe szoba: Szoba mérete: 33 m2 Kilátás: kert vagy utca A szoba felszerelése: Légkondíciónáló, Wi-Fi (ingyenes), TV, telefon, 2 egyszemélyes ágy vagy egy kétszemélyes ágy, minibár (felár ellenében), párna menü (ingyenes), széf, vízforraló, kanapéágy, kávé- és teafőző, bútorozott terasz. A fürdőszobában zuhanyt, masszázs fürdőkádat, nagyítós tükröt, hajszárítót, fürdőköpenyt talál.Óceánra néző deluxe szoba: Szoba mérete: 33 m2 Kilátás: óceán A szoba felszerelése: Légkondíciónáló, Wi-Fi (ingyenes), TV, telefon, 2 egyszemélyes ágy vagy egy kétszemélyes ágy, minibár (felár ellenében), párna menü (ingyenes), széf, vízforraló, kanapéágy, kávé- és teafőző, bútorozott terasz. A fürdőszobában zuhanyt, masszázs fürdőkádat, nagyítós tükröt, hajszárítót, fürdőköpenyt talál.Családi szoba: Szoba mérete: 66m2 Kilátás: kert vagy utca A családiszobák 66 négyzetméteresek. 2 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkeznek. A szoba felszerelése: Légkondíciónáló, Wi-Fi (ingyenes), TV, telefon, 2 egyszemélyes ágy vagy egy kétszemélyes ágy, minibár (felár ellenében), párna menü (ingyenes), széf, vízforraló, kanapéágy, kávé- és teafőző, bútorozott terasz. A fürdőszobában zuhanyt, masszázs fürdőkádat, nagyítós tükröt, hajszárítót, fürdőköpenyt talál.Lakosztály: Szoba mérete: 66m2 Kilátás: kert vagy utca A Barceló Tenerife 66 négyzetméteres lakosztályait a föld színeibe öltöztették. Ezek az exkluzív szobák különálló nappalival és hálószobával rendelkeznek, a pezsgőfürdővel ellátott fürdőszobában, zuhanyzót is talál, a teraszon pedig függőágyak és kényelmes bútorzat kínál tökéletes pihenést Önnek. A szoba felszerelése: Légkondíciónáló, Wi-Fi (ingyenes), TV, telefon, 2 egyszemélyes ágy vagy egy kétszemélyes ágy, minibár (felár ellenében), párna menü (ingyenes), széf, vízforraló, kanapéágy, kávé- és teafőző, bútorozott terasz. A fürdőszobában zuhanyt, masszázs fürdőkádat, nagyítós tükröt, hajszárítót, fürdőköpenyt talál.

Étkezés
A Barceló Tenerife 4 bár és 3 étterem választékát kínálja Önnek.Drago büféétterem: Ez az étterem lehetővé teszi, hogy a vendégek a világ minden tájáról kóstolhassák meg a fenntartható helyi alapanyagokból készült ételeket.La Dolce Vita: A La Dolce Vita tiszta boldogság, tiszta mediterrán ízek "buoni prodotti italiani"-val.EL Arrozante: Az étterem a különféle rizsalapú receptek kidolgozására összpontosít, a Földközi-tenger közelében termő rizsfajták felhasználásával.La Plaza Bar: A hangulatos légkörben, közvetlenül a fűtött medence mellett, és kilátással a tengerre, ez a vonzó bár harapnivalókat, koktélokat, söröket és egyebeket kínál.Breeze Gastro Pool Bar: Gasztro pool bárunkban Ă  la carte menüt talál, friss ételekkel a legújabb kulináris trendek alapján, beleértve az egészséges recepteket is.B-Lounge Cocktail Bar: Az első osztályú környezetben, a szállodára nyíló legjobb kilátással és elegáns terasszal rendelkező, rendkívül stílusos bárban kávékat, italokat és koktélokat szolgálnak fel.Magma Room: Éjszakai bár-klub, színpaddal, ahol vacsora után egy ital mellett élvezheti a legjobb szórakoztató műsorokat.

Szolgáltatások
6 kültéri felnőtt medence, ebből 2 fűtött 2 gyermekmedence mesterséges tó (kajakozási lehetőséggel) Wellness Masszázsok Színház Kézműves foglalkozások Üzletek Szépségszalon Fodrászat

Sport és szórakozás
Teniszpálya Paddle Többcélú sportpálya Aqua fitness Mászófal Kajakozás Strandröplabda Fitness stúdió Északai bár Mini-diszkó klub Kaland játszótér

Megjegyzés
A hotelben napi 100 EUR / fő bankkártya, vagy készpénz letétet kérnek az extra fogyasztások fizetéséhez.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások