Madeira, Ponta do Sol: Enotel Sunset Bay 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
375383
Utolsó frissítés:
2025.01.28. (K)
8 nap/7 éj
331 274 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
Kapcsolódjon ki a csodálatos 4 csillagos Enotel Sunset Bay-ben, mely Ponta del Sol óceánpartján helyezkedik el. A szálloda felsőfokú szolgáltatásokat és valódi vendégszeretet kínál. A hotel kiváló választás kikapcsolódni kívánó felnőtteknek és családoknak egyaránt.

Távolságok
Óceán: közvetlen, Strand: közvetlen

Fekvés
A szálloda Madeira déli részén, a festői szépségű Ponta do Sol nevű faluban található. A kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően közvetlen az óceánpart mellett található, pár lépésre csupán a legközelebbi strandtól található a hotel. A közelben található bolt és éttermek is.

Szállás
Ismerje meg Madeirát, fürödjön az óceánban és kapcsolódjon ki ebben a csodálatos 4 csillagos szállodában! Az Enotel Sunset Bay-ben minden adott egy pihentető nyaraláshoz.

Elhelyezés
Óceánra néző szoba: Alapterület: 37 m2 Kilátás: óceán Felszereltség: 2 egyszemélyes ágy, nagy ablakok, minibár (felár ellenében), széf (felár ellenében), légkondicionáló, síkképernyős kábeltévé, vezetékes telefon, hajszárító, íróasztal, vízforralóÓceánra néző szoba erkéllyel: Alapterület: 31 m2 Kilátás: óceán Felszereltség: 2 egyszemélyes ágy, erkély, minibár (felár ellenében), széf (felár ellenében), légkondicionáló, síkképernyős kábeltévé, vezetékes telefon, hajszárító, íróasztal, vízforraló

Étkezés
A szálloda fő éttermében az (A)Mar-ban naponta változó portugál és nemzetközi fogásokkal várják. A koktélbárjából pedig megcsodálhatja a lenyűgöző naplementét miközben finomabbnál finomabb italok közül válogathat.

Szolgáltatások
1 medence, gyerekmedence, a nyilvános helyiségekben WiFi internet-hozzáférés díjmentesen, légkondicionálás, szobaszervíz, ingyenes parkolás, napozóterasz, bár, fitneszközpont, törökfürdő, gőzfürdő, masszázs (felár ellenében), szauna, játékterem

Sport és szórakozás
fitneszközpont, wellness szolgáltatások, tematikus estek, billiárd





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások