Gran Canaria, Playa de Taurito: Suite Princess 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
356143
Utolsó frissítés:
2024.09.12. (Cs)
8 nap/7 éj
679 218 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
A Suite Princess Gran Canaria déli részén, Taurito városában helyezkedik el, közvetlenül a strand mellett és tökéletes választás egy pihentető nyaraláshoz.A hotel kizárólag 16 éven felüli vendégeket fogad.

Távolságok
Óceán: közvetlen Strand: közvetlen

Fekvés
A 4 csillagos Suite Princess szálloda a csendes Playa de Taurito területén találja, ahonnan naponta egyszer ingyenes transzferjárat indul Puerto Mogánba, ahol érdemes felfedeznie a várost és esetleg ellátogatni a pénteki piacra is.

Szállás
Az alapkoncepció az építkezéskor a kilátás kihasználása volt, ezért a 4 csillagos szálloda szinte minden apartmanjából csodálatos kilátás nyílik az óceánra. Csak és kizárólag lakosztályok foglalhatók és a hotel rendelkezik egy spa részleggel is. A Suite Princess kizárólag 16 éven felüli vendégeket fogad, szolgáltatásai is ennek megfelelően tervezettek.

Elhelyezés
Junior lakosztály Apartman mérete: 44 m2 Kilátás: óceán A légkondicionált lakosztály az óceánra nyújt kilátást. A szállás modern berendezéssel és parkettás padlóval rendelkezik. A kádas fürdőszobában hajszárító is biztosított. Az ülősarokban kanapé és síkképernyős, műholdas TV található. A lakosztályban íróasztal, széf és minibár is szolgálja a vendégek kényelmét. Felszereltség: Wifi, fürdőkád, ingyen pipereholmi, törölközők, hajszárító, tea- és kávéfőző, légkondicionálás, széf, vasaló, kanapé, telefon, síkképernyős tévé, erkély, konnektor az ágy közelébenGarden junior lakosztály Apartman mérete: 44 m2 Kilátás: kert A légkondicionált lakosztály a kertre nyújt kilátást. A szállás modern berendezéssel és parkettás padlóval rendelkezik. A kádas fürdőszobában hajszárító is biztosított. Az ülősarokban kanapé és síkképernyős, műholdas TV található. A lakosztályban íróasztal, széf és minibár is szolgálja a vendégek kényelmét. Felszereltség: Wifi, fürdőkád, ingyen pipereholmi, törölközők, hajszárító, tea- és kávéfőző, légkondicionálás, széf, vasaló, kanapé, telefon, síkképernyős tévé, erkély, konnektor az ágy közelébenDeluxe junior lakosztály Apartman mérete: 44 m2 Kilátás: óceán A légkondicionált lakosztály erkélyéről az óceánra nyílik kilátás. A szállás modern berendezéssel és parkettás padlóval rendelkezik. A saját fürdőszobához kád és hajszárító tartozik. Az ülősarokban kanapé és síkképernyős, műholdas TV található. Íróasztal, széf és minibár is biztosított. Érkezéskor a vendégek üdvözlőcsomagot kapnak, amely gyümölcskosarat, egy üveg bort és egy üveg vizet tartalmaz. Felszereltség: Wifi, fürdőkád, ingyen pipereholmi, törölközők, hajszárító, tea- és kávéfőző, légkondicionálás, széf, vasaló, kanapé, telefon, síkképernyős tévé, erkély, konnektor az ágy közelében

Étkezés
Büfé étterem A Suite Princess fő étterme az első emeleten található. A légkondicionált, látványkonyhás büféétteremben reggelit és vacsorát szolgálnak fel. Minden héten tematikus vacsora és kanári specialitásokat tartalmazó vacsora várja a vendégeket.Taste étterem Élvezze a szabadtéri étkezést a medence mellett. Kényeztesse magát egy késői reggelivel, ebéddel, vagy kóstolja meg a különleges kávékat és süteményeket.KULINÁRIUM Ízletes Ă  la carte ételek és borválaszték várja Önt ebben az étteremben! A legalább 5 napot megszálló vendégek tartózkodásonként egy ingyenes vacsorát kapnak. Felhívjuk figyelmét, hogy foglalás szükséges.A Bár Élőzene kíséretében fogyaszthat el snackeket és isteni italokat.Esti bár Szórakozatató műsorok és harapnivalók várják a bárban.Sport bár A bárban 4 tv található, melyeken az élő sporteseményeket lehet követni, miközben élvezi a frissítő italokat.

Szolgáltatások
wifi medence pénzváltó vasalási szolgáltatás (felár ellenében) vegytisztítás (felár ellenében) mosoda (felár ellenében) éjjel-nappali biztonsági szolgálat széf (felár ellenében) szolárium fitneszközpont wellnesközpont testkezelések

Sport és szórakozás
aerobik íjászat élő sportesemények (közvetítés) esti szórakozási lehetőségek diszkó | DJ szórakoztatás darts asztalitenisz biliárd (felár ellenében) játékterem





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások