Tenerife, Puerto de la Cruz: Riu Garoe 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
320069
Utolsó frissítés:
2024.10.03. (Cs)
8 nap/7 éj
532 175 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
Csodálatos modern 4 csillagos szálloda Tenerife északi részén, Puerto de La Cruz városában. A szállodát 2019-ben teljesen felújították. Kiváló választás párok és családosok számára egyaránt, akik nyugodt nyaralásra vágynak.

Távolságok
Óceán: 1200 m Strand: 2400 m

Fekvés
A Riu Garoe Hotel Tenerife északi részén, a festői szépségű Puerto de la Cruzban található. A szálloda a város egyik csendes, nyugodt felén található, nem messze a a sziget híres, csodálatos botanikus kertjétől. A part felé indulva, körülbelül 15-20 perc sétára tekinthető meg a César Manrique által tervezett medencerendszer, a Lago di Martiánez, mely a város egyik nevezetessége.

Szállás
A szállodában összesen 180 szoba található minden kényelmi extrával felszerelve. Ezek mindegyike rendelkezik erkéllyel vagy terasszal. A hotel rendkívül zöld, növényekkel tarkított belső részében található a felnőtt és a gyerek medence, melyet nagy napernyők vesznek körül a tökéletes kikapcsolódás érdekében. Minden adott egy csodálatos nyaraláshoz Tenerifén.

Elhelyezés
Kétágyas szoba: Szoba mérete: 25 m2 Modern, légkondicionált szoba műholdas TV-vel és erkéllyel vagy terasszal, Felszereltség: Wifi, 2 db nagy különálló ágy (100x200 cm), fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, légkondicionálás, íróasztal, telefon, síkképernyős tévé, erkély, széf, vasaló, vízforraló, tea- és kávéfőző.Nagy kétágyas szoba: Szoba mérete: 32 m2 Modern, légkondicionált szoba műholdas TV-vel és erkéllyel vagy terasszal, Felszereltség: Wifi, 2 db nagy különálló ágy (100x200 cm), kanapéágy, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, légkondicionálás, íróasztal, telefon, síkképernyős tévé, erkély, széf, vasaló, vízforraló, tea- és kávéfőző.Junior lakosztály: Lakosztály mérete: 35 m2 Modern, légkondicionált szoba műholdas TV-vel és erkéllyel vagy terasszal, Felszereltség: Wifi, 2 db nagy különálló ágy (100x200 cm), kanapéágy, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, légkondicionálás, íróasztal, telefon, síkképernyős tévé, erkély, széf, vasaló, vízforraló, tea- és kávéfőző.Senior lakosztály: Lakosztály mérete: 48 m2 Modern, légkondicionált szoba műholdas TV-vel és egy hatalmas 48 m2-es terasszal. Felszereltség: Wifi, 2 db nagy különálló ágy (100x200 cm), kanapéágy, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, légkondicionálás, íróasztal, telefon, síkképernyős tévé, terasz, széf, vasaló, vízforraló, tea- és kávéfőző.

Étkezés
Reggelizzen és vacsorázzon a hotel fő éttermében, ahol változatos kanári és nemzetközi fogások várják, élő főzéssel fűszerezve. Egy héten kétszer tematikus est keretében merülhet el az egyes konyhák ízvilágában. Napközben a medence melletti bár várja könnyed fogásokkal és italok széles választékával.

Szolgáltatások
medence, wifi, szauna, vasalási szolgáltatás (felár ellenében), vegytisztítás (felár ellenében), mosoda (felár ellenében), széf könyvtár wellness központ fitness központ testkezelések

Sport és szórakozás
élő sportesemények (közvetítés), élőzene/előadás, esti szórakozási lehetőségek, minigolf, fallabda, könyvtár, darts, asztalitenisz, biliárd (felár ellenében), játszótér, játékterem, teniszpálya,

Megjegyzés
A hotelben bankkártya garanciát kérnek az extra fogyasztások fizetéséhez.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Teneriffe utazás, nyaralás Puerto de la Cruz utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások