Tenerife, Puerto de la Cruz: H10 Tenerife Playa 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
320010
Utolsó frissítés:
2024.07.14. (V)
8 nap/7 éj
620 892 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
A Puerto De La Cruzban található H10 Tenerife Playa épülete a Martiánez-tóval szemben helyezkedik el, mindössze 50 m-re a tengertől. Az elegáns szálloda 2 étteremmel és szabadtéri medencével várja a vendégeket.Tájékoztatjuk kedves Utasainkat, hogy az északi fekvésű hotelekben a magyar nyelvű asszisztencia telefonon érhető el!

Távolságok
Óceán: közvetlen Strand: 50 méter

Fekvés
A sziget északi részén, a Loro Park otthonában, a mesés Puerto de La Cruzban található ez a csodálatos 4 csillagos szálloda. Közvetlen a tengerparton és a César Manrique által tervezett Lago Martianez medencerendszer mellett fekszik a szálloda. A közelben, sétatávolságra, fenséges éttermek, bárok és boltok is találhatók.

Szállás
A szálláshelyen 2 étterem működik; a tengerre néző El Drago látványkonyhát, míg az El Lagar medence melletti étkezési lehetőséget kínál. A vendégek egy italt fogyasztva lazíthatnak a teraszon vagy az El Tinerfe bárban. A legfelső emeleten található a Despacio Beauty Center wellnessközpontban fitneszközpont és napozóterasz is várja a feltöltődésre vágyókat. Masszázskezelések, szauna és hidromasszázs zuhanyzók felár ellenében állnak rendelkezésre.

Elhelyezés
Kétágyas szoba erkéllyel: Szoba mérete: 22 m2 A modern, légkondicionált szoba erkéllyel rendelkezik, ahonnan a medencére és kertre, vagy a tengerre nyílik kilátás. A szálláshoz nemzetközi csatornákkal ellátott műholdas TV és saját, hajszárítóval felszerelt fürdőszoba tartozik. Felár ellenében minibár és széf is biztosított. Kilátás: Kertre nyíló kilátás, vagy Medencére nyíló kilátás Szobafelszereltség: ​Légkondicionálás, Széf, Íróasztal, Telefon, Síkképernyős tévé, Fürdőkád, Fürdőszobai piperecikkek, HajszárítóÓceánra néző kétágyas szoba erkéllyel: Szoba mérete: 20 m2 A modern, légkondicionált szoba erkéllyel rendelkezik, ahonnan az óceánra nyílik kilátás. A szálláshoz nemzetközi csatornákkal ellátott műholdas TV és saját, hajszárítóval felszerelt fürdőszoba tartozik. Felár ellenében minibár és széf is biztosított. Kilátás: Óceánra nyíló kilátás Szobafelszereltség: ​Légkondicionálás, Széf, Íróasztal, Telefon, Síkképernyős tévé, Fürdőkád, Fürdőszobai piperecikkek, HajszárítóPrivilege szoba: Szoba mérete: 22 m2 Légkondicionált szoba zuhanyzóval vagy káddal és hajszárítóval ellátott fürdőszobával, valamint oldalsó kilátással a tengerre vagy a medencére. A szoba nemzetközi csatornákkal ellátott síkképernyős TV-vel, Nespresso-® kávéfőzővel, vízforralóval, iPod-dokkolóval és széffel rendelkezik. A szoba az alábbiakat is magába foglalja: - belépés a Privilege Lounge területére (bár, sajtótermékek, TV), késői kijelentkezés (rendelkezésre állás esetén), üdvözlőajándék, párnamenü, fürdőköpeny, papucs és VIP szolgáltatások, strandtörölközők, ingyenes vasalási szolgáltatás, napi 2 takarítás, ágyazási szolgáltatás. Szobafelszereltség: ​Légkondicionálás, Széf, Vízforraló, Íróasztal, Telefon, Síkképernyős tévé, Erkély, Belépés az executive lounge-ba, Fürdőszobai piperecikkek, Törölközők, Papucs, HajszárítóMedencére néző családi szoba: Szoba mérete: 39 m2 Tágas szoba gyermekes családok számára, hálószobával, nappalival és medencére néző erkéllyel. Szobafelszereltség: Kétszemélyes ággyal vagy 2 külön ággyal, Kilátás a medencére, Fürdőzuhany, Hajszárító, Kozmetikai tükör, TV nemzetközi csatornákkal, Ingyenes Wi-Fi, Légkondíciónálás, Széf (felár ellenében), Íróasztal, Minibár napi feltöltés (felár ellenében)Junior lakosztály: Szoba mérete: 39 m2 Tágas szoba hálószobával, külön nappalival és erkéllyel, oldalsó kilátással a tengerre. Szobafelszereltség: Kétszemélyes ággyal vagy 2 külön ággyal, Kilátás a tengerre, Fürdőzuhany, Kád, Hajszárító, Kozmetikai tükör, TV nemzetközi csatornákkal, Ingyenes Wi-Fi, Légkondíciónálás, Széf (felár ellenében), Íróasztal, Minibár napi feltöltés (felár ellenében)

Étkezés
A szálláshelyen 2 étterem működik; a tengerre néző El Drago látványkonyhát, míg az El Lagar medence melletti étkezési lehetőséget kínál. A vendégek egy italt fogyasztva lazíthatnak a teraszon vagy az El Tinerfe bárban.

Szolgáltatások
ingyenes Wifi, fűtött medence, gyermek medence, napernyők, közös társalgó, tévészoba, italautomata, légkondicionálás, VIP szobalétesítmények, fodrászat, szépségszalon, szobaszerviz, pezsgőfürdő, masszázsmedence, concierge-szolgáltatás, poggyászmegőrzés, szauna (felár ellenében), élőzene/előadás, tematikus vacsorák, esti szórakozási lehetőségek, gyerekklub

Sport és szórakozás
fitneszközpont, bowling, darts, asztalitenisz, biliárd, játszótér, játékterem, íjászat

Megjegyzés
A hotelben bankkártya garanciát kérnek az extra fogyasztások fizetéséhez.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Teneriffe utazás, nyaralás Puerto de la Cruz utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások