Tenerife, Puerto de la Cruz: Dwo Nopal 3*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
329674
Utolsó frissítés:
2024.12.10. (K)
8 nap/7 éj
324 435 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Távolságok
Óceán: 250 m, Playa del Muelle: 250 m, Playa de San Telmo: 550 m

Fekvés
Tenerife északi részének legnagyobb városában, Puerto de la Cruzban fekszik a hotel. A város legnyűzsgőbb részén találja, mely telis-tele van kiváló éttermekkel és boltokkal, sokszínű szórakozási lehetőségekkel. Pár perces sétát követően máris talál egy picike, fekete homokos strandot, de a lenyűgöző Playa de Jardín is sétatávolságra van. A város különlegessége, hogy egy rövid busz- vagy autóutat követően máris egy zöldellő kanári erdőben találhatja magát.

Leírás
A 2019-ben teljesen felújított Checkin Nopal gyönyörű környezetben, Tenerife északi részén várja Önt egy igazi kanári stílusú nyaralásra. Amennyiben fontos Önnek, hogy közel legyen a természethez, de esténként szórakozna is, ideális választás lehet ez a hotel.

Szállás
Mindössze 64 modern és teljesen felújított szoba található a hotelben, a szobák világosak, natúr színek dominálnak bennük, lehetősége van akár erkéllyel ellátott szobát választani.

Elhelyezés
Standard szoba: Szoba nagysága: 21 nm Kilátás: város vagy táj vagy utca Felszereltség: 2 egyszemélyes ágy vagy franciaágy, ingyenes Wi-Fi, műholdas TV, ingyenes széf, szabályozható légkondicionáló/fűtés, fürdőszoba zuhanyzóval.Standard szoba erkéllyel: Szoba nagysága: 22 nm Kilátás: város vagy táj Felszereltség: 2 egyszemélyes ágy vagy franciaágy, ingyenes Wi-Fi, műholdas TV, ingyenes széf, szabályozható légkondicionáló/fűtés, fürdőszoba zuhanyzóval, asztallal és 2 székkel berendezett erkély.Superior szoba: Szoba nagysága: 33 nm Kilátás: város vagy táj Felszereltség: a legfelső szinten található szoba, 2 egyszemélyes ágy vagy franciaágy, ingyenes Wi-Fi, műholdas TV, ingyenes széf, szabályozható légkondicionáló/fűtés, fürdőszoba zuhanyzóval, asztallal, székekkel, kanapéval berendezett erkély.

Étkezés
A hotel legfelső szintjén talál egy pihenésre, iszogatásra tökéletesen alkalmas területet üvegfalú medencével és a butikhotel bárjával. Kortyolgassa kedvenc italát, miközben a szeme láttára megy le a nap az Atlanti-óceán felett.

Szolgáltatások
ingyenes Wi-Fi, 24 órás recepció, ingyenes széf a szobákban, pihenőzóna medencével, napágyakkal, strandtörölközők, mosodai szolgáltatások, csomagmegőrző, late check-out (kapacitás függvényében)

Sport és szórakozás
üvegfalú medence a tetőtérben, pihenőzóna medencével, napágyakkal, lounge bar a tetőtérben

Megjegyzés
Tájékoztatjuk kedves Utasainkat, hogy az északi fekvésű hotelekben a magyar nyelvű asszisztencia telefonon érhető el!





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Teneriffe utazás, nyaralás Puerto de la Cruz utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások