Tenerife, Playa Paraiso: Riu Buenavista 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
319829
Utolsó frissítés:
2024.10.03. (Cs)
8 nap/7 éj
562 097 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
A 4*-os Riu BuenaVista utasaink egyik kedvenc 24 órás All Inclusive szállodája közvetlenül Tenerife óceánpartján. A szálloda közismert kiváló szolgáltatásairól, ideális választás családoknak és nagyobb társaságoknak is. A szálloda mellett található egy bevásárlóközpont is.

Távolságok
Óceánpart: közvetlen Strand: 380 méter A szálloda mellett található egy bevásárlóközpont, ingyenes buszjáratok Playa de Las Americasba.

Fekvés
A Riu Buenavista Playa Paraíso üdülőhelyen található, Tenerife déli részén. A város rendkívül nyugodt, mégis minden megtalálható, amire szüksége lehet a nyaralása során. Éttermek, boltok és bárok találhatók sétatávolságra a szállodától. Playa de Las Americas egy 15-20 perces autóútra fekszik.

Szállás
A modern szállodakomplexum 9 emeletes, 500 rendkívül magas szinten felszerelt, légkondicionált szoba várja a vendégeket. A szállodából csodálatos kilátás nyílik La Gomera szigetére. Összesen 4 medence várja és található egy gyerekklub is a gyerkőcök számára. 24 órás All Inclusive ellátás van a szállodában.

Elhelyezés
Családi szoba Szoba nagysága: 40 m2 Kilátás: utca vagy kert A ClubHotel Riu Buena Vista családi szobáiból gyönyörű kilátás nyílik a szálloda környékére és a medencékre. A 40 m2-es szobák két ággyal, a nappaliban kanapéval, műholdas TV-vel, légkondicionálóval, mini hűtőszekrénnyel és erkéllyel, vagy terasszal rendelkeznek.Standard szoba Szoba nagysága: 25 m2 Kilátás: utca vagy kert A ClubHotel Riu Buena Vista kétágyas standard szobái tökéletesen felszereltséggel rendelkeznek egy kényelmes tenerifei nyaraláshoz. Ezekben a 25 m2-es szobákban két ágy (100x200 cm), műholdas TV, légkondicionáló, mini hűtőszekrény és erkély vagy terasz várja.Óceánra néző családi szoba Szoba nagysága: 40 m2 Kilátás: óceán A ClubHotel Riu Buena Vista családi szobáiból gyönyörű kilátás nyílik az Atlanti-óceánra. A 40 m2-es szobák két ággyal, a nappaliban kanapéval, műholdas TV-vel, légkondicionálóval, mini hűtőszekrénnyel és erkéllyel, vagy terasszal rendelkeznek.

Sport és szórakozás
A szálloda szolgáltatási közé tartoznak a napközbeni szórakoztató programok, valamint a szolgáltatások, sport programok széles körét is igénybe veheti. Napozóterasz, RiuLand gyermekklub, Játszótér, Szépségszalon, Masszázsközpont (térítés ellenében), Fodrászat, RiuArt kézműves programok, Butikok, üzletek, Szórakoztató műsorok esténként, Sportlehetőségek: edzőterem, `Riu Fit” program, teniszpálya

Szolgáltatások
Wifi, 4 felnőtt medence (mind fűtött), 2 gyerek medence (mindkettő fűtött), mosoda (felár ellenében), gyermekfelügyelet (felár ellenében), vízicsúszda, fitneszközpont,

Megjegyzés
A hotelben bankkártya garanciát kérnek az extra fogyasztások fizetéséhez.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Teneriffe utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások