Tenerife, Playa de las Americas: Ole Tropical Tenerife Adults Only 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
436550
Utolsó frissítés:
2024.07.26. (P)
8 nap/7 éj
673 683 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
A tökéletes nyaralás így kezdődik: napozóágy a medence mellett, egy pohár sangria és élőzene. Jól hangzik? A 2021-ben felújított 4 csillagos szálloda a tökéletes pihenés kiváltságát kínálja Önnek, érkezzen párjával vagy barátaival.

Távolságok
Óceán: 700 m Strand: 700 m

Fekvés
A hotel Tenerife déli részének legnépszerűbb üdülőövezetében, Playa de Las Americasban fekszik. Pár perces sétára találja a legközelebbi homokos strandot, a Playa de Troyát. Az utcákon pedig egymást érik az éttermek, kávézók, hangulatos bárok.

Szállás
A 2021-ben teljes körűen felújított szálloda 189 ízlésesen berendezett szobával rendelkezik. Bármelyik szobatípust is válassza, légkondicionáló, síkképernyős TV, fürdőszoba és saját erkély biztosan a kényelmét szolgálja majd.

Elhelyezés
Kétágyas szoba: A szoba műholdas TV-vel, minibárral és széffel felszerelt. A saját fürdőszobában zuhanyzó és pipereszett található. Alapterület: 15 m2 Kilátás: kert vagy medence Felszereltség: wifi, ingyen pipereholmi, fürdőkád vagy zuhanykabin, hajszárító, erkély, íróasztal, minibár, széf, síkképernyős tévé, ébresztés, telefon, ruhásszekrény, műholdas csatornákOldalról óceánra néző szoba: Tágas, légkondicionált szoba 2 személyes ággyal. A szoba műholdas TV-vel, minibárral és széffel felszerelt. A saját fürdőszobában zuhanyzó és pipereszett található. Alapterület: 20 m2 Kilátás: kert vagy óceán Felszereltség: wifi, ingyen pipereholmi, fürdőkád vagy zuhanykabin, hajszárító, erkély, íróasztal, minibár, széf, síkképernyős tévé, ébresztés, telefon, ruhásszekrény, műholdas csatornákÓceánra néző szoba: Tágas, légkondicionált szoba 2 személyes ággyal. A szoba műholdas TV-vel, minibárral és széffel felszerelt. A saját fürdőszobában zuhanyzó és pipereszett található. Alapterület: 20 m2 Kilátás: óceán Felszereltség: wifi, ingyen pipereholmi, fürdőkád vagy zuhanykabin, hajszárító, erkély, íróasztal, minibár, széf, síkképernyős tévé, ébresztés, telefon, ruhásszekrény, műholdas csatornákLakosztály: Tágas, légkondicionált szoba 2 személyes ággyal. A szoba műholdas TV-vel, minibárral és széffel felszerelt. A saját fürdőszobában zuhanyzó és pipereszett található. Alapterület: 24 m2 Kilátás: kert vagy medence Felszereltség: wifi, ingyen pipereholmi, fürdőkád vagy zuhanykabin, hajszárító, erkély, íróasztal, minibár, széf, síkképernyős tévé, ébresztés, telefon, ruhásszekrény, műholdas csatornákBasic szoba: A szoba műholdas TV-vel, minibárral és széffel felszerelt. A saját fürdőszobában zuhanyzó és pipereszett található. Alapterület: 15 m2 Kilátás: kert vagy medence Felszereltség: wifi, ingyen pipereholmi, fürdőkád vagy zuhanykabin, hajszárító, erkély, íróasztal, minibár, széf, síkképernyős tévé, ébresztés, telefon, ruhásszekrény, műholdas csatornákSenior lakosztály: A külön hálószoba és nappali minden kényelmet megad Önnek, amit megérdemel. Kilátás: kert vagy medence; Felszereltség: wifi, ingyen pipereholmi, fürdőkád vagy zuhanykabin, hajszárító, erkély, íróasztal, minibár, széf, síkképernyős tévé, ébresztés, telefon, ruhásszekrény, műholdas csatornák.

Étkezés
Büféétterem: A kanári és a nemzetközi könyhák jellegzetes ízeit egyaránt megtalálja a hotel felújított svédasztalos éttermében. Vacsoránál dress code érvényes, pólót, fürdőruhát tilos viselni.Spiga Bar: Kellemes környezetben fogyaszthatja kedvenc italát, amennyiben a hotel koktélbárja mellett dönt.La Palapa bár: A medence közelében található kültéri bár ideális egy frissítőre és könnyú nassolnivalókra.

Szolgáltatások
ingyenes Wi-Fi, kültéri, télen fűtött medence, napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel, ingyenes parkolás (korlátozott számban), Wellnessközpont, 24 órás recepció

Sport és szórakozás
asztalitenisz, fitneszközpont, esti showműsorok

Megjegyzés
A hotelben napi 100 EUR / fő bankkártya, vagy készpénz letétet kérnek az extra fogyasztások fizetéséhez.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Teneriffe utazás, nyaralás Playa de las Americas utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások