Tenerife, Costa Adeje: Tivoli La Caleta Tenerife Resort 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
461097
Utolsó frissítés:
2024.05.27. (H)
8 nap/7 éj
544 999 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
Costa Adeje exklúzív üdülőövezetében található ez a 2023-ban teljesen felújított, csodálatos 5 csillagos szálloda. Egyik oldalról robusztus Teidere, a másik oldalról az óceánra van kilátás. Az idilli kertek között, a tenger mellett fekvő szálloda 284 szobával és lakosztállyal rendelkezik, amelyeket friss, üdítő vitalitást sugárzó, hívogató tereknek terveztek.

Távolságok
Óceán: közvetlen Strand: közvetlen

Fekvés
Tenerifei déli részén, mindössze 30 percre található a reptértől a fenséges Costa Adeje régióban. Ez a rész rendkívül nyugodt, mégis közel van mindenhez. A közelben éttermek, bárok és egy parti sétány is található.

Szállás
2023-ban nyílt meg a szálloda egy teljes felújítást követően. A hotel minden szegletében érződik a minőség és a szakértelem. Kiváló éttermek és bárok találhatók a szállodában, továbbá padelpálya, edzőterem és 3 úszómedence is vár a vendégekre.

Elhelyezés
Kertre néző deluxe szoba: Alapterület: 48 m2; Kilátás: Kert vagy kert/medence Felszereltség: fürdőkád, ingyen pipereholmi, zuhany, fürdőköpeny, papucs, hajszárító, terasz, íróasztal, széf, síkképernyős tévé, kanapé, vasaló, ülősarok, minibár, kanapéágy, telefon, légkondicionálás, kávéfőző, vízforralóOldalról óceánra néző premium szoba: Alapterület: 48 m2; Kilátás: medence/kert és óceán Felszereltség: fürdőkád, ingyen pipereholmi, zuhany, fürdőköpeny, papucs, hajszárító, terasz, íróasztal, széf, síkképernyős tévé, kanapé, vasaló, ülősarok, minibár, kanapéágy, telefon, légkondicionálás, kávéfőző, vízforralóÓceánra néző premium szoba: Alapterület: 48 m2; Kilátás: óceán Felszereltség: fürdőkád, ingyen pipereholmi, zuhany, fürdőköpeny, papucs, hajszárító, terasz, íróasztal, széf, síkképernyős tévé, kanapé, vasaló, ülősarok, minibár, kanapéágy, telefon, légkondicionálás, kávéfőző, vízforralóÓceánra néző premium szoba terasszal: Alapterület: 62 m2; Kilátás: óceán Felszereltség: fürdőkád, ingyen pipereholmi, zuhany, fürdőköpeny, papucs, hajszárító, terasz, íróasztal, széf, síkképernyős tévé, kanapé, vasaló, ülősarok, minibár, kanapéágy, telefon, légkondicionálás, kávéfőző, vízforraló, teraszKertre néző lakosztály: Alapterület: 97 m2; Kilátás: kert, medence Felszereltség: fürdőkád, ingyen pipereholmi, zuhany, fürdőköpeny, papucs, hajszárító, terasz, íróasztal, széf, síkképernyős tévé, kanapé, vasaló, ülősarok, minibár, kanapéágy, telefon, légkondicionálás, kávéfőző, vízforraló, VIP reggeliÓceánra néző lakosztály: Alapterület: 97 m2; Kilátás: óceán Felszereltség: fürdőkád, ingyen pipereholmi, zuhany, fürdőköpeny, papucs, hajszárító, terasz, íróasztal, széf, síkképernyős tévé, kanapé, vasaló, ülősarok, minibár, kanapéágy, telefon, légkondicionálás, kávéfőző, vízforraló, VIP reggeli

Étkezés
Fenséges fogások, isteni italok és kiváló kiszolgálás vár Önre a Tivoli La Caleta Resortban. Összesen 4 db étterem és 4 db bár várja.SEEN By Oliver: A SEEN by Olivier egy klasszikus tengerparti étterem. A Kanári-szigetek meleg napsütése alatti találkozási pontnak szánt étterem olyan ízeket kínál, amelyeket a világ legjobb tengerparti helyei ihlettek. . Yakuza by Olivier: A Yakuza a kelet és a nyugati fúziós ételekre specializálódott. Olyan exkluzív alkotásokat ajánl, amelyek a mediterrán ízeket ötvözik a sushi és a sashimi keleti hagyományával. Az étterem kifinomult hangulatának és kiszolgálásának köszönhetően kiválóan alkalmas különleges alkalmakra. Guilty by Olivier: A Guilty egy fantasztikus kozmopolita étterem. A pazar medencék mellett található ez a fiatalos, modern, nyugodt és sokoldalú hely. A gasztronómiai kínálat itt gazdag, kiváló olasz pizzákat és ínycsiklandó hamburgerek találhatók az étlapon. Gusto Restaurant: A Gusto étterem nyugodt légkört kínál. A jellegzetes Tivoli svédasztalos reggelinek és a kiterjedt esti menünek ad otthont ez a divatos hely.Cocktail Bar: A koktélbár egy egyedülálló és inspiráló tér, amely beltéri és kültéri ülőhelyet is biztosít. A koktélok és különleges italok mellett átfogó borlapot is kínál. Stílusos és pihentető, tökéletes hely egy vacsora előtti vagy utáni italra. The Classic Sports Bar: A Classic Sports Bar a szálloda halljában található. Stílusos, divatos és hangulatos, mindamellett, hogy a legfontosabb sporteseményeket követheti nyomon. Amellett, hogy italok nagy választékát szolgálja fel, harapnivalók, szendvicsek és saláták verhetetlen választékát kínálja. Suite & Tea: A Suite & Tea bár egész nap nyitva tart. Divatos, stílusos és hangulatos, ez a bár az a hely, ahol megkóstolhat egy finom teát, vagy megkóstolhatja a környék legfinomabb cukrászkülönlegességeit és macaronjait. Guilty Pool Bar: Szeretne elmenekülni a déli nap melege elől, vagy egyszerűen csak pihenni szeretne egy frissítő mellett és élvezni a nyugtató óceáni kilátást? Irány a Guilty Pool Bar. Ez a divatos hely italok és harapnivalók fantasztikus választékát kínálja.

Szolgáltatások
ingyenes wifi, ingyenes parkolás, 4 medence (fűtött, 1 felnőtt), masszázs (felár ellenében), wellnessközpont, szolárium, fitneszközpont, szauna, szobaszerviz, akadálymentesített, concierge-szolgáltatás, széf, gyermekfelügyelet (felár ellenében), vasalási szolgáltatás (felár ellenében), vegytisztítás (felár ellenében), mosoda (felár ellenében)

Sport és szórakozás
fitneszközpont, padelpálya, sportbár, élő sportközvetítések, golfpálya (3 km-en belül, felár ellenében)





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Teneriffe utazás, nyaralás Costa Adeje utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások