Tenerife, Costa Adeje: Regency Torviscas Apartments And Suites 3*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
önellátás
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
452345
Utolsó frissítés:
2024.09.28. (Szo)
8 nap/7 éj
433 862 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
Kiváló 3 csillagos szállás Tenerife déli részén, a közkedvelt Costa Adeje régióban. A közelben található híres csúszdapark, a Siam Park, valamint több étterem és bolt is. Kiváló választás családoknak és baráti társaságoknak, akik pihentető nyaralásra vágynak központi helyen.

Távolságok
Óceán: 1700 m Strand: 1750 m

Fekvés
A szállodától mindössze 3 km-re található a Siam Park vízipark, amely remek egy vidám nap eltöltéséhez a családdal. A Las Américas golfpálya is nagyon közel van, kevesebb mint 4 km-re találhatók, a Tenerife Sur repülőtér pedig 18 km-re.

Szállás
A Regency Torviscas Apartments & Suites tengerre vagy kertre néző apartmanokat kínál, melyek mindegyike egy medence körül helyezkedik el. Nagyon közel vannak számos kék zászlós strandhoz. A kellemes szállás és az egész évben csodálatos éghajlat valóban kivételes helyet kínál a kikapcsolódásra.

Elhelyezés
Egy hálószobás teraszos lakás Lakás nagysága: 45 nm Kilátás: kert Felszereltség: Az egy hálószobás teraszos apartmanok többnyire a földszinten vagy az első emeleten találhatók. Mindegyikhez teljesen felszerelt konyha és bútorozott terasz tartozik. A hálószobában egy nagy gardrób és két különálló ágy található, melyeket kérésre össze lehet tolni king méretű franciaággyá. A nappaliban egy kétszemélyes kanapé van. A fürdőszobában WC, bidé és zuhanykabin található. A mosdókagyló felett fix hajszárító áll rendelkezésre.Egy hálószobás lakás Lakás nagysága: 30 nm Kilátás: medence vagy tenger Az egy hálószobás, tengerre néző apartmanok többnyire a második vagy a legfelső emeleten találhatók. Mindegyikhez teljesen felszerelt konyha és bútorozott terasz tartozik. A hálószobában egy nagy gardrób és két különálló ágy található, melyeket kérésre össze lehet kötni king méretű franciaággyá. A nappaliban egy kétszemélyes kanapé van. A fürdőszobában WC, bidé és zuhanykabin található. A mosdókagyló felett fix hajszárító áll rendelkezésre.Két hálószobás lakás kilátással Lakás nagysága: 60 nm Kilátás: tenger A tengerre néző két hálószobás apartmanok többnyire a második vagy a legfelső emeleten találhatók. Mindegyikhez teljesen felszerelt konyha és bútorozott terasz tartozik. A fő hálószobában 2 egyszemélyes ágy található, amelyek kérésre össze tolhatók king méretű kétszemélyes ággyá. A második hálószobában két különálló ágy található. A nappaliban egy kétszemélyes kanapé van. A fürdőszobában WC, bidé és zuhanykabin található. A mosdókagyló felett fix hajszárító áll rendelkezésre.

Étkezés
A szálloda közvetlen környezetében több kiváló étterem is található, melyeket mindenképp érdemes kipróbálnia. A medenceparton egy kiváló büfé is várja napközben, este pedig a központi báré a főszerep.

Szolgáltatások
Szolgáltatások Igény szerint a recepción megszervezheti a repülőtéri transzfert és az autóbérlést. Elvitelre is készíthetünk ebédet, ha úgy dönt, hogy az egész napot a sziget felfedezésével tölti. Minden közös helyiségünkben ingyenes Wi-Fi áll a vendégek rendelkezésére.SPA A Regency Torviscas létesítményei a teljes kikapcsolódást és a legélvezetesebb szépség- és wellness kezeléseket kínálják: arc- és testkezelések, manikűr és pedikűr, fodrász szolgáltatások, valamint masszázsok széles választéka.Felszereltség A szálloda kiváló szabadtéri medencével, grillezővel, terasszal és kerttel várja vendégeit. Parkolóhely foglalás esetén bérelhető. (Árakról érdeklődjön a recepción.)

Sport és szórakozás
Kerékpár paradicsom: A Regency Torviscas Apartments Suites tökéletes szállást kínál a kerékpárosok számára. A Costa Adejében található, kerékpárbarát apartman hotel ideális kiindulópont a Teide-hegyhez (Spanyolország legmagasabb hegyéhez) és a lenyűgöző nyugati parthoz vezető, egyre népszerűbb kerékpárutak felfedezéséhez. Az utak csendes vidéki helyekre vezetnek, kis kanári falvakon haladnak át, egészen felfelé a Teide Nemzeti Park változatos és drámai tájai felé.Egyéb tevékenységek: A szállodában található egy játékterem, ahol biliárdozásra, pingpongozásra, dartsozásra és tekézésre van lehetőség.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Teneriffe utazás, nyaralás Costa Adeje utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások