Tenerife, Costa Adeje: Iberostar Grand Salome 5*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
328040
Utolsó frissítés:
2024.07.03. (Sze)
8 nap/7 éj
1 691 313 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
Ez a csak felnőtteket fogadó szálloda Tenerifén, a Duque és a Fañabé strand között helyezkedik el. A környéken rengeteg luxusmárka üzlete megtalálható, valamint kiválóan alkalmas búvárkodásra, golfozásra és szörfözésre. A hotel luxuslakosztályai minden igényt kielégítenek és erkéllyel valamint pezsgőfürdővel rendelkeznek. A szálloda Spa Sensations wellnessrészleggel és modern edzőteremmel várja a vendégeket.

Távolságok
Óceán: közvetlen, Strand: közvetlen

Fekvés
A hotel Tenerife délnyugati részén, Costa Adeje üdülőövezetének legimpozánsabb részén fekszik. Amint kilép a szállodából, vásárlási és szórakozási lehetőségek egész sorát találja. A hotel mögött található a Playa Fañabé. Bármilyen céllal is érkezzen a szigetre - legyen az pihenés, szórakozás vagy felfedezés - az Iberostar Grand Salome tökéletes kiindulópontja lesz nyaralásának.

Szállás
Nyugalom, luxus, igényesség. Ezek a fő ismérvei a szállodának, ugyanis mindenhol és mindenből csak és kizárólag a legjobbat fogja látni. Csodás terek, lélegzetelállító kilátás és végtelen nyugalom fogadja majd az Iberostar Grand Salome hotelben, amint beteszi a lábát.

Elhelyezés
Superior lakosztály kilátással a óceánra: Superior luxuslakosztály erkéllyel, ingyenes, nagy sebességű Wi-Fi-hozzáféréssel és wellnesskáddal. Alapterület: 62 m2; Kilátás: óceán; Felszereltség: fürdőkád, ingyen pipereholmi, zuhany, fürdőköpeny, törölközők, papucs, hidromasszázskád, hajszárító, minibár, légkondicionálás, széf, kávéfőző.Lakosztály kilátással a óceánra: Luxuslakosztály erkéllyel, ingyenes, nagy sebességű Wi-Fi-hozzáféréssel és wellnesskáddal. Alapterület: 56 m2; Kilátás: óceán; Felszereltség: fürdőkád, ingyen pipereholmi, zuhany, fürdőköpeny, törölközők, papucs, hidromasszázskád, hajszárító, minibár, légkondicionálás, széf, kávéfőző.Priority Location Suite óceánra néző kilátással Alapterület: 60 m2; Kilátás: óceán; Felszereltség: kilátás a tengerre, terasz, a felső emeleteken találhat, Inasszolgálat, 24 órás szobaszerviz (térítés ellenében), pezsgőfürdő 2 fő részére, nappali, King ágy (2x2m), fürdőszoba káddal, 2 Smart TV , minibár (térítés ellenében), ingyen wifi, kávéfőző, kávé és tea készlet

Étkezés
Mirador Terrace: Képzelje el, hogy belemerül egy álomreggelibe, miközben egyenesen La Gomera szigetére nyílik kilátás. Friss gyümölcslé, turmix chia maggal, hagyományos pan de cristal kenyér ibériai sonkával és reszelt paradicsommal, francia péksütemények… Érdemes felébredni! Minden finomság, amit csak kívánhat, miközben kémleli az óceánt.A Mirador Terrace a szálloda egyetlen exkluzív étterme. A többi exkluzív étterem az Iberostar Selection Anthelia étteremben található.Poseidón Gourmet étterem: A világhírű Jose Miguel Barrera séf által vezetett étteremben kulináris csodákra számíthat a tányérján. A fogásokban mesterien ötvöződnek a mindennapi és exkluzív hozzávalók, tökéletes harmóniát alkotva. Előzetes asztalfoglalás szükséges.Sea Soul étterem & lounge: Ebédjét vagy vacsoráját fogyassza el ezen a lenyűgöző teraszon, miközben az Atlanti-óceán látványában gyönyörködik és hallgatja a változatos élőzenét. Itt a helye, amennyiben kedveli a tenger gyümölcseit, a finom turmixokat és a koktélokat.Portofino étterem: A hotel olasz éttermében mindent megtalál, ami az olasz konyha elengedhetetlen íze. Az autentikus, kemencében sült pizzáról már ne is beszéljünk! Esténként pedig látványkonyha is szórakoztatja. Előzetes asztalfoglalás szükséges.Zeus: Reggelijét vagy vacsoráját nem is fogyaszthatná el kényelmesebben, mint ebben a svédasztalos étteremben. Esténként látványkonyha és 8-féle büfésziget várja, ahol többek között füstölt és hideg húsokat, tenger gyümölcseit, sajtokat, pástétomokat, salátákat, grillhúsokat kóstolhat. A főfogások után pedig jöhet a fehér- vagy étcsokoládé szökőkút!Barbacoa étterem: Nyaralása során kihagyhatatlan a kanári konyha jellegzetes ételeinek megkóstolása. Erre a legalkalmasabb ez a grill étterem, ahol helyi hozzávalókból készült fogásokat fogyaszthat. A kanári krumpli piros és zöld mojo szósszal kötelező!Barito medence bár: Amennyiben megpihenne és kicsit árnyékba húzódna medencézés közben, válasszon a bár kínálta frissítők és harapnivalók közül.Zumeria medence bár: A sósvizű medence partján találja ezt a bárt, ahol ajánlott kipróbálnia a híres tenerifei Mojitót. Vagy kettőt. A koktélokon kívül pedig ínycsiklandozó nassolnivalók is várják.Hall bár: A hotel halljában található bárban esténként élőzenét hallgathat, melyhez elfogyaszthatja kedvenc italát is.Megjegyzés: Kérjük kedves Vendégeinket, hogy az Iberostar hotelek előírása alapján ebédidőben is elvárt az éttermekben a teljes ruházat (az uraknak legalább pólót, a nőknek pedig ruhát, vagy hasonlót illik viselniük). Az öltözködési szabály a vacsora idején hétköznapi (hosszú nadrág, poló, ing uraknak). Köszönjük megértésüket!

Szolgáltatások
csak felnőtteket fogad a szállás, 24 órás recepció, ingyenes Wi-Fi, 2 medence (1 beltéri, 1 kültéri), napozóágyak (felár ellenében), akadálymentesített hotel, welness központ (felár ellenében), a hotelszobák egyszerhasználatos műanyag mentesek

Sport és szórakozás
asztalitenisz (felár ellenében), fitneszterem, biliárd (felár ellenében), teniszpálya (felár ellenében), bár





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Teneriffe utazás, nyaralás Costa Adeje utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások