Lanzarote, Puerto del Carmen: Relaxia Lanzaplaya 3*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
220590
Utolsó frissítés:
2024.05.28. (K)
8 nap/7 éj
374 019 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Távolságok
Óceán: 220 m Strand: 220 m

Fekvés
Lanzarote szigetének délkeleti részén fekszik a Relaxia Lanzaplaya hotel, mindössze 9 kilométerre a sziget repülőterétől és alig 200 méterre a híres Avenida de las Playas sétánytól.

Szállás
A Relaxia Lanzaplaya 168 tágas apartmannal várja önt, ahol garantáltan megpihenhet egy-egy élménydús nap után. Minden apartman hálószobából, amerikai konyhás nappaliból bárpulttal és erkélyból vagy teraszból áll.

Elhelyezés
Mind a 168 apartmanhoz saját erkély és terasz tartozik. Jól felszerelt konyhával, valamint műholdas TV-vel és kanapéval ellátott nappalisarokkal rendelkeznek. A saját fürdőszobában zuhanyzó és hajszárító található.Standard szoba Szoba mérete: 45 nm Kilátás: udvar Felszereltség: Hűtő, Tea/kávéfőző, mikrohullámú sütő, Főzőedények, Minibár, Elektromos vízforraló, Kültéri bútor, Szabadtéri étkező, Kályhák, Kenyérpirító, étkező.

Étkezés
Timanfaya étterem: A hotel étterme, svédasztalos étkezést kínál, ahol belekóstolhat a világ számos konyhájának ízeibe, valamint megízlelheti Lanzarote legjobb borait. A helyiség légkondícionált, etetőszék gyerekeknek elérhető.La Cuevita étterem: Ă€ la carte mediterrán étterem asztali kiszolgálással.Pool bár: a medence melletti bárban üdítőket, nassolnivalót fogyaszthat kellemes, nyugodt környezetben.Lobby bár: az otthonos bár lesz az ön kedvence, amennyiben koktélt, egyéb alkoholos italt vagy egy jó kávét fogyasztana

Szolgáltatások
mosoda bérelhető széf pénzváltó ingyenes babakocsi nyilvános parkoló ingyenes Wi-Fi a hotel teljes területén

Sport és szórakozás
2 felnőtt medence (az egyik a téli időszakban fűtött) edzőterem fűtött gyerekmedence biliárd asztalitenisz

Leírás
A Relaxia Lanzaplaya a tűz szigetének nevezett Lanzarote délkeleti részén található, alig 9 kilométerre a sziget repülőterétől és pár tízméterre a fővárostól, Puerto del Carmentől. A hotellánc hírnevéhez hűen, a Lanzaplaya is különös figyelmet fordít a minőségi szolgáltatásokra és a környezetvédelemre.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Lanzarote utazás, nyaralás Puerto del Carmen utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások