Lanzarote, Playa Blanca: Barcelo Playa Blanca 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
442255
Utolsó frissítés:
2024.06.11. (K)
8 nap/7 éj
495 415 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
A 4 csillagos Barceló Playa Blanca szálloda exkluzív szolgáltatások és létesítmények egyedülálló kombinációjával várja közvetlen az óceán partján. A Barceló Playa Blanca építészetét és dekorációját Lanzarote természetes formái és színei ihlették. Ez a csodálatos szálloda várja Önt családjával, baráti társaságával vagy párjával.

Távolságok
Óceán: közvetlen, Strand: 300 méter

Fekvés
A komplexum közvetlenül a tengerparton fekszik, a strand és a kikötő pár tíz méterre található. A közelben található számos étteremmel, bárral, üzletekkel és szórakozási lehetőségekkel találkozhat.

Szállás
A 2023-ban teljeskörűen átépített szálloda 720 szobával várja. A szobák egyterűek és teljesen felszereltek, és úgy lettek kialakítva, hogy tökéletes nyaralást biztosítsanak a pihenéshez és az exkluzív életérzéshez.

Elhelyezés
Superior szoba: Méret: 30 m2; Kilátás: kert/utca; Ez az elegáns, tágas és világos szoba körülbelül 30 négyzetméter alapterülettel és stílusos, modern berendezéssel várja. Felszereltség: Wi-Fi, TV, King-size ágy vagy két egyszemélyes ágy, Széf, Minibár (térítés ellenében), Hajszárító.Óceánra néző superior szoba: Méret: 30 m2; Kilátás: óceán; Ez az elegáns, tágas és világos szoba körülbelül 30 négyzetméter alapterülettel és stílusos, modern berendezéssel várja. Felszereltség: Wi-Fi, TV, King-size ágy vagy két egyszemélyes ágy, Széf, Minibár (térítés ellenében), Hajszárító.Superior swim up szoba: Elegáns és világos szoba, terasszal vagy erkéllyel, közvetlen hozzáféréssel a saját medencéhez a tökéletes lanzarotei nyaraláshoz. Kilátás: kert/medence; Felszereltség: Wi-Fi, TV, King-size ágy vagy két egyszemélyes ágy, Széf, Minibár (térítés ellenében), Hajszárító.Junior lakosztály: Élvezze a kényelmet és a luxust a Barceló Playa Blanca szálloda Junior lakosztályaiban, amelyek legfeljebb 4 fő elszállásolására alkalmasak, körülbelül 37 négyzetméteres alapterületen. A világos és elegánsan berendezett lakosztályok külön nappalival is rendelkeznek. Kilátás: kert/medence; Felszereltség: Wi-Fi, TV, King-size ágy vagy két egyszemélyes ágy, Széf, Minibár (térítés ellenében), Hajszárító.

Étkezés
A Barceló Playa Blanca szálloda bárok és éttermek széles választékával várja Önt: Két svédasztalos étterem, amelyek közül az egyik csak felnőtteket vár, Ă€ la carte ázsiai étterem, Ă€ la carte mexikói étterem, Sport bár, Lobby bár, Három medencebár, amelyek közül a felnőtt részlegen várja

Szolgáltatások
Kültéri medence (fűtött), Gyermek medence kalózhajóval Légkondicionálás, Akadálymentesített, Wellness (felár ellenében), A szálláshely teljes területén WiFi internet-hozzáférés díjmentesen, Bevásárlási lehetőségek, Éjjel-nappali recepció

Sport és szórakozás
Fitneszközpont Tenisz pálya

Jegyzet
Az esetleges károk esetére a regisztrációkor, kaucióként fizetési kártya adatait kell megadni. Amennyiben a vendég nem rendelkezik ilyen kártyával, vagy nem kívánja megadni az adatait, a szálloda személyenként 200 EUR kauciót kér, amit problémamentes tartózkodás esetén kijelentkezés után visszakap.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Lanzarote utazás, nyaralás Playa Blanca utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások