Lanzarote, Costa Teguise: Thb Lanzarote Beach 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
455023
Utolsó frissítés:
2024.10.01. (K)
8 nap/7 éj
442 411 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Távolságok
Óceán: közvetlen Strand: közvetlen

Fekvés
A hotel Lanzarote középső, keleti felén fekszik közvetlen a Las Cucharas strand mellet Costa Teguise-ben. A város rengeteg kikapcsolódási lehetőséget, kellemes éttermeket és bevásárlóközponkat kínál.

Szállás
A 4 csillagos szállodában többféle szobatípus közül lehet válogatni. Ezek mindegyike rendkívül tágas és modern. A hotel tökéletes választás pároknak és családoknak egyaránt.

Elhelyezés
Kétágyas szoba: Alapterület: 20 m2; Kilátás: kert vagy medence vagy utca; Felszereltség: wifi, ingyen pipereholmi, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, minibár, légkondicionálás, széf, hangszigetelés, íróasztal, telefon, erkély, konnektor az ágy közelében, ruhatartó állvány.Kétágyas óceánra néző szoba: Alapterület: 20 m2; Kilátás: óceán; Felszereltség: wifi, ingyen pipereholmi, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, minibár, légkondicionálás, széf, hangszigetelés, íróasztal, telefon, erkély, konnektor az ágy közelében, ruhatartó állvány.Superior szoba: Alapterület: 30 m2; Kilátás: kert vagy medence vagy utca; Felszereltség: wifi, ingyen pipereholmi, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, minibár, légkondicionálás, széf, hangszigetelés, íróasztal, telefon, erkély, konnektor az ágy közelében, ruhatartó állvány.Óceánra néző superior szoba: Alapterület: 30 m2; Kilátás: óceán; Felszereltség: wifi, ingyen pipereholmi, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, minibár, légkondicionálás, széf, hangszigetelés, íróasztal, telefon, erkély, konnektor az ágy közelében, ruhatartó állvány.Adults Club óceánra néző superior szoba: Alapterület: 33 m2; Kilátás: óceán; Felszereltség: wifi, ingyen pipereholmi, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, minibár, légkondicionálás, széf, hangszigetelés, íróasztal, telefon, erkély, konnektor az ágy közelében, ruhatartó állvány, teafőző, kávéfőző, ipod dokkoló állomás, hűtő üdvözlő csomaggal.Better Together családi szoba : Alapterület: 33 m2; Kilátás: Kert vagy kert/medence vagy hegyek vagy medence vagy utca; Felszereltség: wifi, ingyen pipereholmi, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, minibár, légkondicionálás, széf, hangszigetelés, íróasztal, telefon, erkély, konnektor az ágy közelében, ruhatartó állvány, gyerekeknek kiegészítők (szék, törölköző, ajándékok), kávéfőző, hűtő.

Étkezés
A vendégek választhatják étkezésükhöz a kényelmes és elegáns Timanfaya étteremet, ahol reggelit, ebédet és vacsorát szolgálnak fel helyi és nemzetközi fogásokkal, vagy a Manrique mexikói Á la Carte éttermet. Napközben igénybe vehetik a bel és kültéri bár, snack és koktél kínálatát.

Szolgáltatások
wifi, 2 medence (1 felnőtt és 1 gyerek), vegytisztítás (felár ellenében), mosoda (felár ellenében), széf (felár ellenében), akadálymentesített, játszótér, fedett fürdő, fitneszközpont,

Leírás
Merüljön el Lanzarote szigetében és pihenjen a 4 csillagos Be Live Experience Lanzarote Beach hotelben a nyaralása során. A szálloda közvetlenül a Costa Teguise egyik leghíresebb strandjánál, a Las Cucharas-nál fekszik. Érkezzen párjával vagy családjával, a szálloda a különféle szolgáltatásaival és szobáival tökéletes kikapcsolódást nyújt mindenkinek.

Sport és szórakozás
élőzene/előadás tematikus vacsorák gyerekklub szórakoztatás asztalitenisz biliárd (felár ellenében) játszótér A hotel animációs csapata gondoskodik a jó hangulat és a mozgalmas légkör megteremtéséről. A gyerekeknek egy remek Mini Klubbal és nagyszerű játszótérrel szolgálnak.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Lanzarote utazás, nyaralás Costa Teguise utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások