Silo nyaralás

A Siloi nyaralás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Siloi nyaralás, a Siloi nyaralás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen.

Siloi nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Silo utazás TOP 10

Az összes Silo nyaralás »

Az összes Silo nyaralás »

Silo ismertetőSilo üdülőhelyek

Silo legjobb szállodái

4.5pont - 1 értékelés
Tonicar Apartmanház - Silo

Tonicar Apartmanház - Silo

Silo
Ár:
  127 500
Ft / apartman / hét-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:
Tisztaság volt az apartmanban,nagyon segítőkészek,nyugodt környezetben van.A viz tiszta nagy élővilággal.

Nem tetszik:
Zsufolt volt a tengerpart a jó helyeket vadászni kell.A boltokban drágaság van!!!Nem árt itthon bevásárolni.1kenyér 450 Ft.Ha esős idő van akkor nem sok mindent lehet csinálni,mi meglátogattunk a cseppkőbarlangot,és Baska-n az antikváriumot.

Egyéb:
Az autópályán hatalmas dugó van lefele.Akkor vágjatok neki ha müszakilag jó az autó, mert elég sok nyitott motorházetővel találkoztunk. :)
3pont - 1 értékelés
Puselj Apartmanház - Silo

Puselj Apartmanház - Silo

Silo
Ár:
  104 900
Ft / apartman / hét-től (8 napra)
Értékelés:
Igazán közel található a tengerparthoz az apartman, ahogy a startutazás is írja, tényleg 300 méter lehet a távolság. Nagy teraszok tiszta szobák, és az önellátás sem akadály. Jól felszerelt konyhák vannak, de aki nem főzéssel szeretnél elütni az időt, annak kitűnő éttermek állnak rendelkezésére. De grillezni is lehet, és remek szórakozási lehetőségek is vannak.
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
!pont - nincs értékelés
Tina Panzió

Tina Panzió

Silo
Ár:
  209 500
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
Silo nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.
 

Silo nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Silo nyaralás »

Silo leírásVízum, követség

A Magyar Köztársaság horvátországi képviselete:
Zágráb:
Pantovzak 255-257, 10 000 Zagreb
Tel: 385-1-4890-906,
Fax: 385-1-457-9301

A Horvát Köztársaság magyarországi képviselete:
1065 Budapest, Munkácsy Mihály utca 15.
Tel:  354-1315, 269-5854, Fax: 354-1319

A horvát pénzt illetően az egyes személyek a Horvát Köztársaságba, ill. a Horvát Köztársaságból max. 2.000 Kunát vihetnek magukkal. A háziállatok ideiglenes, rövid időre történő bevitelét illetően (a tulajdonos turistaútja során, háziállatok kiállításán történő részvétel céljából és hasonlók) a tulajdonos köteles a háziállatot bejelenteni a horvát vámszervek munkatársának. A tulajdonosnak emellett rendelkeznie kell a következő dokumentumokkal: a kutya, vagy macska gazdájának rendelkeznie kell a háziállat oltási könyvével, amelyen szerepelnek az állat azonosító adatai és azonosító jelei. A három hónapnál idősebb kutyáknak és macskáknak veszettség elleni védőoltással kell rendelkezniük, azzal a megkötéssel, hogy az oltásnak a beutazás előtt legalább 15 nappal, de legfeljebb 6 hónappal kellett megtörténnie. Egyéb háziállatok tekintetében (díszmadarak, teknőcök és hasonlók) állatorvosi bizonyítvány szükséges arról, hogy a háziállat egészséges, amelyben szerepelnie kell a következő adatoknak: származás, azonosító jelek, egészségi állapot.

A Horvát Köztársaságba gépjárművel történő beutazás során az érvényes vezetői engedély és forgalmi engedély mellett rendelkezni kell a beutazáshoz használt gépjárműre vonatkozó érvényes nemzetközi biztosítási zöldkártyával is. Személyautók, csónakok, hajók, lakókocsik és más szállítóeszközök ideiglenesen max. 6 hónap időtartamra vihetők be, olyan szállítóeszközök tekintetében,

  • amelyet ideiglenesen visz be az országba állandó külföldi lakcímmel, vagy külföldi munkahellyel rendelkező személy,
  • amelyet saját szükségletei céljából használ állandó külföldi lakcímmel, vagy külföldön ideiglenes tartózkodási engedéllyel rendelkező személy,
  • amelyet külföldön regisztráltak, illetve helyeztek forgalomba az állandó külföldi lakcímmel, külföldi munkahellyel, vagy külföldi telephellyel rendelkező személy nevére.

A fent említett személyek külön formális eljárás nélkül bevihetnek különböző személyes tárgyakat, beleértve a speciális és sportfelszereléseket, amelyekre szükségük van a Horvát Köztársaságban való tartózkodásuk során pihenés, szórakozás, egészségmegőrzés, stb. céljából. Kulturális javak (ritka gyűjtemények, archeológiai leletek, képek, szobrok, régi könyvek, stb.) csak a kulturális örökség védelmét ellátó és ebben illetékes hatóság engedélye alapján vihetők be az országba, illetve ki az országból.

Silo nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Silo adatlap(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek