Zakynthos, Vassilikos: Gerakas Belvedere Luxury Suites & Spa 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
286938
Utolsó frissítés:
2024.08.29. (Cs)
8 nap/7 éj
383 847 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A nyugodt környezetben fekvő,2020-banrészbenfelújított szálloda Vassilikos településen fekszik, a központtól kb. 200 m-re, kb. 16 km-re a repülőtértől, Gerakas és Porto Romana csodálatos homokos tengerpartjai kb. 800 m találhatók.A tradicionális zakinthosi stílusban épült szállodában központi étterem, a`la carte étterem, bárok (bor bár terasszal, medence bár terasszal) várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medence, gyermekmedence és napozóterasz várják a vendégeket. A napernyők, napágyak a medencénél térítésmentesen, míg a tengerparton térítés ellenében állnak rendelkezésre. Wireless internetezési lehetőség a lobbyban térítésmentesen áll a vendégek rendelkezésére. További térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatások: könyvtár, televízió sarok. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: internetsarok, orvosi ügyelet, autóbérlés, kerékpárbérlés.A hotelt elsősorban a nyugodt pihenést kedvelők részére, pároknak ajánljuk.A fenti szállodaleírás a Covid-19 elleni védekezés értelmében bevezetett higiéniai és biztonsági előírások betartásamiatt megváltozhat.Fontos információ!
A COVID-19-hez kapcsolódó biztonsági és higiéniai intézkedések betartásának szükségessége miatt a szolgáltatások eltérhetnek a fenti leírástól.

Ellátás
Reggelis ellátás, amely magába foglalja a reggelit (07:00-10:00)büférendszerben, a bárokban az italok térítés ellenében fogyaszthatók.
Félpanziós ellátás, amely magába foglalja a reggelit(07:00-10:00) és a vacsorát (18:30-21:30) büférendszerben, az italok térítés ellenében fogyaszthatók. A szállodában korai reggeli igényelhető, azonban ezt előzetesen jelezni kell (térítés ellenében). A bor bár (villa rosa) térítés ellenében áll a vendégek rendelkezésére. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:30 óráig vehető igénybe.)

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.



Térítés mentes szolgáltatások
mini állatkert, parkolás, medence bár, központi étterem, napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( medencénél ), tv sarok, wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, külső medence, kerékpár bérlés, autóbérlés, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás
biliárd, fitneszterem, élő zene, asztalitenisz, teniszpálya,

Wellness
jakuzzi,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, etetőszék, gyermekmedence,

Standard kertre néző szoba
Légkondicionáló (egyéni), Erkély vagy terasz, Hajszárító, kb. 20 nm, Mini hűtő, Széf, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Telefon, Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.

 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Zakynthos utazás, nyaralás Vassilikos utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások