Zakynthos, Tragaki: Aluasoul Zakynthos 4*, all inclusive, 11-12 nap

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
426463
Utolsó frissítés:
2024.07.25. (Cs)
11 nap/10 éj
906 852 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A2022-benfelújított szálloda Tragakivárosában található, kb. 10 km-re a repülőtértől. A homokos, Kék Zászlóval minősített tengerparttól kb. 50 m-re található. A napernyők, napágyak és strandtörölközők a medencénélésatengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. A szórakozásról animációs és sport programok gondoskodnak. A jó minőségű, kerttel rendelkező szállodát az igazi kikapcsolódásra, pihenésre vágyó pároknak egyaránt ajánljuk. A szállodában központi étterem, a`la carte étterem ,a kertbenszabadtéri medencék várják a vendégeket.Fontos információ! A szálloda 18 éven felüli Vendégeket fogad!
A COVID-19-hez kapcsolódó biztonsági és higiéniai intézkedések betartásának szükségessége miatt a szolgáltatások eltérhetnek a fenti leírástól.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:Reggeli büférendszerben a szálloda központi éttermében, á la carte ebédaKentiaPoolClub-ban és vacsora büférendszerben a szálloda központi éttermébenvehető igénybe.Napközbensnackételek kerülnek felszolgálásra valamint abárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyássaL.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, strandtörölközö, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, lobby bár, külső medence, parkolás, központi étterem, snack bár, napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( medencénél ), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, mosoda, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás
aerobik, darts, fitneszterem, gimnasztika, jóga,

Wellness
masszázs, wellness / spa központ,

Gyermekeknek

Belső udvarra néző standard szoba
.

 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Zakynthos utazás, nyaralás Tragaki utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások