Rodosz, Rhodes: Amada Colossos Resort 5*, all inclusive, 11-12 nap

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
449752
Utolsó frissítés:
2024.08.31. (Szo)
11 nap/10 éj
945 655 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A szálloda kb. 14 km-re fekszik a repülőtértől, Kalithea városában, kb. 10 km-re Rodosz városától, közvetlenül a homokos-apró kavicsos tengerparton fekszik. A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek (olasz, ázsiai, görög - előzetes foglalás szükséges), bárok (egészség bár, családi bár, bár csak felnőtteknek, tengerparti bár, vízi park-snack bár, lobby koktél bár, executive lounge bár) várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekmedence, aquapark, napozóterasz és játszótér található. A napernyők, napágyak, strandtörölközők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen vehetők igénybe. A szórakozásról animációs programok, esti show műsorok gondoskodnak. Wireless internetezési lehetőség a lobbyban térítésmentesen áll rendelkezésre. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: szobaszerviz, pénzváltási lehetőség, mosodai szolgáltatás, autóbérlési lehetőség, orvosi ellátás, üzletek.

A jó minőségű, és szép környezetben fekvő szállodát családoknak, pároknak az igazi kikapcsolódásra vágyóknak ajánljuk. Minden Standard szobában franciaágy található.Fontos információk:
Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a szálloda politika alapján bizonyos területek nem látogathatók gyermekek számára.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.Fontos információ!
A COVID-19-hez kapcsolódó biztonsági és higiéniai intézkedések betartásának szükségessége miatt a szolgáltatások eltérhetnek a fenti leírástól.

Ellátás
Ultra all inclusive ellátás, mely 07:00-24:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, délutáni snack. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, néhány import ital térítésmentesen fogyaszthatók. 24 óra után az italfogyasztás térítés ellenben áll a vendégek rendelkezésére. Tartózkodás alatt egy alkalommal térítésmentesen lehet étkezni az egyik a`la carte étteremben, azonban előfoglalás szükséges. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, prémium italok, valamint az a`la carte éttermek térítésmentes szolgáltatásain felüli étkezések térítés ellenében állnak rendelkezésre (előzetes foglalás szükséges). A szállodában speciális étrend, menü igényelhető. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:30 óráig vehető igénybe.)

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szálloda üzlet politikája alapján a vacsorához hosszú nadrág viselete kötelező.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, tengerparti bár, strandtörölközö, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, lobby bár, csomagmegőrző, külső medence, parkolás, medence bár, központi étterem, snack bár, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), vízi csúszda(k), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, pénzváltó, mosoda, autóbérlés, szobaszerviz, üzletek,

Szórakozás
animációs műsorok, strandröplabda, boccia, darts, esti showműsorok, fitneszterem, gyermek animációs programok, asztalitenisz, teniszfelszerelés, teniszpálya, vízi sportok a tengerparton,

Wellness

Gyermekeknek
rácsos kiságy, gyermekfelügyelet, gyermekmenü, etetőszék, mini klub, gyermekmedence, gyermek csúszda, játszótér,

Hegyre néző kétágyas szoba
Légkondicionáló (Központi), Erkély vagy terasz, Fürdőköpeny, Hajszárító, kb. 23 nm, Mini hűtő, Széf, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Papucs, Tea és kávébekészítési lehetőség, Telefon, Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.

 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások