Kréta, Maleme: Maleme Mare Beachside Hotel, all inclusive, 4 fős apartman

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
apartman
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
382262
Utolsó frissítés:
2024.06.26. (Sze)
8 nap/7 éj
431 869 Ft / fő / turnus (4 személyes apartman)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

FEKVÉS:
A 4 csillagos Maleme Mare Beachside Hotel a malemei strand mellett található, a Krétai-tengerre és a Fehér-hegységre néző kilátással, tökéletes célpontot kínál egy pihentető, napsütötte nyaraláshoz. A Maleme Mare Beachside Hotel egy modern, környezetbarát szálloda gyönyörű, csendes környezetben, kb. 6 km-re Platanias kozmopolita turisztikai központjától.

ELHELYEZÉS:
A Maleme Mare Beachside Hotel 62 modern, tágas és teljesen felszerelt apartmannal rendelkezik, 36 stúdióval és 26 lakosztállyal. Minden apartmanhoz saját, bútorozott erkély vagy terasz tartozik, amely tengerre, hegyre, kertre vagy medencére néz.

Szobatípusok:

Executive Twin Double / 2-4 fő

Ez a 28-35 m2-es, légkondicionált stúdió bútorozott erkéllyel rendelkezik, ahonnan kilátás nyílik a Krétai-tengerre és a Fehér-hegységre. Tartalmaz étkezősarkot, műholdas TV-t, hajszárítót, fürdőszobai felszerelést, ADSL internetkapcsolatot, légkondicionálást, fürdőszobai felszerelést, strand törölközőket, kávézási lehetőséget, elektronikus zárakat, síkképernyős TV-t, teljesen felszerelt konyhasarkot, |vasalót és vasalódeszkát. A szoba nem dohányzó. Szobaszervíz éjfélig igényelhető. Széfszekrény, kanapéágy, hangszigetelt ablakok és íróasztal is van a szobában.

Executive apartman / 2-4 fő

Ez a teljesen felújított, 45 m2-es, légkondicionált apartman fürdőkádas vagy zuhanyzós fürdőszobával és bútorozott erkéllyel rendelkezik, ahonnan kilátás nyílik a Krétai-tengerre és a Fehér-hegységre. Tartalmaz étkezősarkot, műholdas TV-t, hajszárítót, fürdőszobai felszerelést, ADSL internetkapcsolatot, légkondicionálást, fürdőszobai felszerelést, strand törölközőket, kávézási lehetőséget, elektronikus zárakat, síkképernyős TV-t, teljesen felszerelt konyhasarkot, |vasalót és vasalódeszkát. A szoba nem dohányzó. Szobaszervíz éjfélig igényelhető. Széfszekrény, kanapéágy, hangszigetelt ablakok és íróasztal is van a szobában.

ÉTEL ÉS ITAL:
A szálloda kizárólag all inclusive ellátással foglalható. Az étteremben többek között a kréta ételeit fogyaszthatják, amely a mediterrán étrend alapja, és amely híres az egészségre gyakorolt jótékony hatásáról és egyedülálló ízéről. A szálloda medencebárral rendelkezik, ahol élvezheti italát vagy snackjét.

SPORT ÉS SZABADIDŐ:
2 szabadtéri medence, gyerekmedence, szabadtéri játszótér és Spa várja a vendégeket töltődni.

EGYÉB INFORMÁCIÓ:
Recepció, ingyenes WiFi a nyilvános helyiségekben, parkolási lehetőség, napágyak és napernyők, orvos (kérésre) (felár ellenében) és fax és fénymásoló szolgáltatás áll rendelkezésre.

Egyéni utazási csomag részleteiFigyelem!Az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes azUtazási Szerződés kiegészítéseis!A szerződéskötést követően a foglalás részleteinek módosítása nem lehetséges. Továbbá, a foglalással egyidejűleg, vagy legkésőbb 48 órán belül az úti okmány (személyi igazolvány / útlevél) adatok megküldése szükséges.

WIZZAIR
Az árak tartalmazzák:szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), WIZZPriorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55Ă—40Ă—23cm és 1 db 40Ă—30Ă—20 cm), fix ülőhelyet, magyar nyelvű asszisztenciát és transzfert.

Az árak NEM tartalmazzák: feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 35.000 Ft/fő/retúr,20 kg-os poggyász kb. 50.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig),útlemondási és BBP biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól),reptéri parkolást (12 720 Ft/hét/autó).

Figyelem! 10 fő feletti foglalás esetén az árak lekérésre vannak, mivel a légitársaságok felárat számolhatnak fel.

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások