Kréta, Georgioupoli: Hotel Vantaris Luxury Beach 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
436560
Utolsó frissítés:
2024.09.08. (V)
8 nap/7 éj
589 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A közkedvelt, 170 szobás szállodakomplexum a hangulatos Georgioupoli településtől kb. 4 km-re, közvetlenül a hosszú, lassan mélyülő, homokos tengerparton (Kavros beach) terül el. Főépületét hat kétszintes épületszárny fogja közre. A hoteltől kb. 200 méterre található buszmegálló, ahonnan a környező üdülőtelepülések könnyedén elérhetők. Kréta egyetlen édesvizű, természetes tava a Kournas-tó csupán néhány kilométerre található.

Szolgáltatások
Az aktív pihenésre, szórakozásra vágyó felnőtt és gyermek vendégeket játszótér, hetente többször zenés szórakoztató programok, felnőtt és gyerek medence, strandröplabda pálya, edzőterem és asztalitenisz várja. A hotel 1 büfééteremmel, 1 a`la carte éteremmel és 2 bárral rendelkezik. Ingyenes WIFI elérhető a közösségi területeken. Napágyak és napernyők a medencéknél és a parton is megtalálhatók. Felár ellenében széf, biliárd, teniszpálya világítással, masszázs, szauna, mosoda, kerékpárbérlés vehető igénybe. A hotelben egy minimarket is üzemel.

Elhelyezés
Egyszerűen berendezett, kétágyas, szobákban, melyek mindegyike hajszárítóval, kozmetikai szettel, telefonnal, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, bérelhető széffel, erkéllyel/terasszal, sat tévével és minihűtővel felszerelt. WIFI a szobában térítés ellenében vehető igénybe. Babaágy felár ellenében kérhető.

Ellátás
Félpanzió: reggeli és vacsora büférendszerben. Felár ellenében all inclusive ellátás igényelhető: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, napközben snack ételek, délutáni kávé/tea/sütemények, fagylalt (meghatározott időpontban), bizonyos helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása.





 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások