Kréta, Ammoudara: Marilena Hotel Chc 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
427495
Utolsó frissítés:
2024.07.02. (K)
8 nap/7 éj
389 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

aFEKVÉS
A szálloda a heraklioni repülőtértől kb. 10 km-re, Ammoudara központjában található. A hotel kb 150 méterre fekszik a homokos tengerparttól.

ELHELYEZÉS
230 szobája három épületben helyezkedik el. A szobák mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, WIFI-vel, telefonnal, széffel (1,5 euró/nap), szatellit TV-vel, mini hűtővel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Babaágyat előzetes lekérés esetén biztosítanak.

Economy: kb. 20-32 m2 alapterületű földszinti szoba terasszal

Double Superior: kb. 20-32 m2 alapterületű szoba

Double Superior Sea View: kb. 20-32 m2 alapterületű szoba tengerre néző kilátással

Quadruple Garden View Standard: kb. 23-25 m2 alapterületű egy légterű szoba, két egy személyes ággyal, egy kanapéággyal és egy összecsukható ággyal, kertre néző kilátással.

Family 2 Bedrooms Garden View: kb. 27-30 m2 alapterületű, ajtóval elválasztott két légterű szoba, kertre néző kilátással

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátás, mely tartalmazza a büféjellegű reggelit, ebédet és a vacsorát. Napközben különböző snackételek, palacsinta, hotdog, kávé, helyi alkoholos- és alkoholmentes italok fogyaszthatók. A hotel két bárral rendelkezik. Import és prémium italok, frissen facsart gyümölcslevek térítés ellenében fogyasztható. Vegetáriánus menü elérhető a hotelben, gluténmentes étkezést előzetes lekérés esetén biztosítanak.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri medence, kosárlabda pálya, darts, asztalitenisz, játszótér és különböző sportolási lehetőségek állnak rendelkezésre. Térítés ellenében masszázs, vízi sportok, biliárd, léghoki, elektronikus játékok érhetők el. Tradicionális görög estekkel is várják a vendégeket júniustól szeptemberig.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
24 órás recepció, csomagszoba, mosoda, lift, TV-sarok, orvosi ügyelet, autóbérlés, bővíti a szolgáltatások körét. A WIFI ingyenesen elérhető a szobákban és a közös helyiségekben A napernyők és napágyak a medencék mellett ingyenesen, azonban a tengerparton térítés ellenében állnak rendelkezésre. Strandtörülközőt letét ellenében biztosít a hotel.

A szálloda címe: Leof. Andrea Papandreou 173, Ag. Dimitrios 714 14,

A szálloda weboldala: https://marilenahotel.gr/

Charteres és egyéni utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást.


TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások