Peloponnészosz, Tolo: Polydor Apartmanház, 2 fős stúdió

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
önellátás
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
apartman
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
230869
Utolsó frissítés:
2024.09.12. (Cs)
8 nap/7 éj
199 900 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
Az igényes apartmanház az üdülőhely egyik csendes hegyoldali mellékutcájában található a központtól és a tengerparttól egyaránt kb. 300 m-re. Parkolási lehetőség. Páratlan kilátással rendelkezik a településre, de elsősorban azon utasoknak ajánljuk, akiknek nem jelent gondot a magasabban fekvő ház.

Szolgáltatások
A ház rendelkezik egy kisebb recepcióval, különböző típusú lakóegységgel bír, mindegyik szobának megvan a saját karakterisztikája és megjelenése. Ingyenes WIFI elérhető. Kiságyat előzetes kérés alapján tudnak biztosítani.

Elhelyezés
: 2-3-4 ágyas stúdiók: A stúdió kialakítású lakószobákban az ágyak egy légtérben vannak a konyhasarokkal. Földszinti, vagy tengerre néző, emeleti stúdiók foglalhatók. Az emeleti stúdiók balkonnal, míg a földszinti egy közös terasszal rendelkezik. 3-4-5 ágyas apartmanok: földszinti vagy emeleti apartmanok, melyek hálószobából és konyha részből állnak. Az ágyak egy légtérben helyezkednek el, csak a konyha található külön légtérben. Felszereltség: légkondicionáló, tévé, a legszükségesebb eszközökkel felszerelt konyhasarok, hűtő, fürdőszoba zuhanyzóval, terasz, ill. balkon műanyag kerti bútorokkal.

Ellátás
Önellátás. Menüválasztásos vacsora kérhető a Hotel Romvi éttermében.





 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások