Rodosz, Lindos: Lindos Mare Seaside 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
357522
Utolsó frissítés:
2024.08.27. (K)
8 nap/7 éj
585 556 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
Szállás leírás: Az 5*-os, összesen 159 szobával rendelkező szálloda Lindos településen, a homokos - kavicsos tengerparttól 30 méterre helyezkedik el.
Repülőtértől való távolság: kb. 50 km-re Rodosz nemzetközi repülőterétől.
Szálloda felszereltsége és szolgáltatások: 24 órás recepció, lobby, térítésmentesen elérhető WiFi a közös helyiségekben, 2 db szabadtéri medence, főétterem, á la carte étterem (előzetes foglalás szükséges), bár, csomagmegőrző, TV és internet sarok, orvosi ügyelet, mosoda
Wellness szolgáltatások: Gőzfürdő és szauna térítésmentesen vehető igénybe. Spa, masszázs, manikűr, pedikűr és kozmetikai kezelések, fodrászat vehetők igénybe térítés ellenében.
Sport és szórakozás: alkalmanként szórakoztató műsorok, játékszoba (térítés ellenében) asztalitenisz, billiárd és teniszpálya (térítés ellenében), fittnesz szoba. A tengerparton különböző vízi sportolási lehetőségek térítés ellenében.
Tengerpart, medencék: 30 méterre, homokos - kavicsos tengerpart, 2 db szabadtéri medence, napozóterasz áll a vendégek rendelkezésére.
Napozóágyak, napernyők és strandtörölköző: a medencénél és a tengerparton a napernyők és a napágyak térítésmentesen vehetők igénybe, strandtörölköző letét ellenében áll rendelkezésre.
Gyermekbarát szolgáltatások: gyermekmedence, játszótér, babaágy és etetőszék (szabad kapacitások függvényében, előzetes kérésre), gyermekfelügyelet (előzetes kérésre, térítés ellenében).
WiFi internetkapcsolat: térítésmentesen elérhető a közös helyiségekben, a tengerparton és a szobákban.
Szobák általános felszereltsége: erkély vagy terasz, légkondicionáló, Wi-Fi internetkapcsolat telefon, széf (térítésmentesen), televízió, hűtő, tea és kávé készítési lehetőség. A szobák többségében fürdőkád található, a fürdőszoba hajszárítóval van felszerelve.
Mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba nem foglalható.
Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe, valamint a szálloda fenntartja a jogot szolgáltatásainak, koncepciójának megváltoztatására, melyre irodánknak nincs ráhatása! A térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokról a szálloda recepcióján kérhető bővebb információ.

Ellátás
Félpanziós ellátás, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:
-reggeli büférendszerben: 07:00 - 10:30
- vacsora: 19:00 - 21:30
a szálloda központi éttermében. Előzetes kérésre korai reggeli igényelhető a szállodában. Az italfogyasztás térítés ellenében áll rendelkezésre.
Vegetáriánus és speciális étrend igénybe vehető előzetes kérésre.
Az á la carte étterem 1 alkalommal térítésmentesen vehetők igénybe, előfoglalás szükséges legalább 1 nappal előtte a szálloda `Guest Relation” részlegén.
Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda üzletpolitikája szerint a vacsorák során alkalmi öltözet viselése elvárt.
Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától és az időjárási körülményektől függően változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
strandtörölközö, csomagmegőrző, külső medence, parkolás, központi étterem, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), tv sarok, wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, fodrászat, mosoda, szobaszerviz, üzletek,

Szórakozás
biliárd, esti showműsorok, fitneszterem, asztalitenisz, teniszpálya világítás, teniszoktatás, teniszpálya, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
szépségszalon, manikűr, masszázs, pedikűr, szauna, wellness / spa központ, gőzfürdő,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, gyermekfelügyelet, gyermekmenü, etetőszék, gyermekmedence, játszótér,

Belső udvarra néző standard szoba
Légkondicionáló (egyéni), Erkély vagy terasz, Hajszárító, kb. 28 nm, Mini hűtő, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Tea és kávébekészítési lehetőség, Telefon, Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.

 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Rodosz utazás, nyaralás Lindos utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások