Rodosz, Kolymbia: Atlantica Imperial Resort 5*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
443647
Utolsó frissítés:
2024.08.20. (K)
8 nap/7 éj
837 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

aFEKVÉS
A hotel Kolymbia városában található, a Diagoras nemzetközi repülőterétől 25 km-re.A szálloda közelében több szupermarket, üzlet, bár és étterem várja a vendégeket. 0

ELHELYEZÉS
A hotel összesen 344 szobával rendelkezik, melynek mindegyike légkondicionálóval, ingyenes széffel és WIFI-vel, minibárral (félpanziós ellátás esetén térítés ellenében, míg all inclusive ellátás esetén ingyenesen), tea- és kávékészítési lehetőséggel, kávéfőzővel, Tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel felszerelt.

Double Garden View: kb. 30 m2 alapterületű, erkéllyel vagy terasszal felszerelt, a szálloda területére vagy kertre néző kilátással rendelkező szoba.
Superior Sea View: kb. 30 m2 erkéllyel vagy terasszal felszerelt, részlegesen a tengerre néző kilátással rendelkező szoba.
Imperial Suite: kb. 41 m2 alapterületű, erkéllyel vagy terasszal felszerelt, részlegesen a tengerre néző kilátással rendelkező szoba.
Double Deluxe Swim Up: kb. kb. 37 m2 alapterületű, erkéllyel vagy terasszal és napággyal felszerelt, közvetlen jakuzzi kapcsolatos szoba,

ÉTEL ÉS ITAL
Félpanziós vagy all inclusive ellátással foglalható.

A félpanziós ellátás tartalmazza a reggelit és a vacsorát, italok nélkül.

Az all inclusive ellátás tartalmazza a reggelit, ebédet ls a vacsorát. Alkalmanként a szálloda tematikus vacsorákat kínál. Összesen 3 a`la carte étteremmel rendelkezik, melyekben a vendégek görög, keleti és nyugati ételek kombinációját, valamint nemzetközi fine dining ételeket kóstolhatnak. Az a`la carte éttermekben történő fogyasztáshoz előzetes foglalás szükséges. A szálloda bárjaiban alkoholos- és alkoholmentes italokat, továbbá hideg és meleg snackételeket kínálnak. Az étkezések során vegetáriánus opciót is biztosítanak.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Beltéri medence, két kültéri medence, fitneszterem, teniszpálya, asztalitenisz, minifutball, darts, boccia, térítés ellenében billiárd, vízisportok, wellness és szépségközpont, masszázs, szauna, hammam stb. áll rendelkezésre. A vendégek kikapcsolódását a reggeli és esti animációs és szórakoztató programok biztosítják.

EGYÉB INFORMÁCIÓ:
24 órás recepció, csomagmegőrző, térítés ellenében üzletek, mini market, szobaszerviz, orvosi ügyelet, mosodai szolgáltatások, autóbérlés bővíti a szolgáltatások körét. A WIFI használata a szálloda területén ingyenes. A napernyők és napágyak használata a medence mellett és a tengerparton is ingyenes.

A szálláshely címe:Athens Street, Kolympia, Rhodes 851 03

A szálloda honlapja:https://www.atlanticahotels.com/hotels/Atlantica-Imperial-Resort-and-Spa

Charteres utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák: azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást (12 720 Ft/ hét/autó).






TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Rodosz utazás, nyaralás Kolymbia utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások