Rodosz, Kiotari: Mitsis Rodos Maris 5*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
225786
Utolsó frissítés:
2024.06.18. (K)
8 nap/7 éj
535 068 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A 432 szobával rendelkező szállodaKiotaritelepülésenhelyezkedikel, kb.55 km-reRodosz repülőterétől, közvetlenül a homokos-aprókavicsos tengerparton. A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek (mexikói, ázsiai, görög, amerikai - előzetes foglalás szükséges), bárok várják a vendégeket. A kertben három szabadtéri medence, egy gyermekmedenceéskét vízicsúszda található. A napernyőkés napágyak a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. A szórakozásról animációs programok, esti showműsorok gondoskodnak. Wireless internetezésreaszállodateljesterületéntérítésmentesenvanlehetőséga meghatározott adatforgalomig. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: szobaszerviz, mosoda, szélessávú wireless internetezési lehetőség, orvosi ellátás, biliárd, vízi sportok, SPA részleg, ékszerüzlet,szuvenírüzlet, pénzváltás, autóbérlés.

A jó minőségű, gyönyörű környezetben fekvő szállodát családoknak, pároknakés az igazi kikapcsolódásra vágyóknak ajánljuk.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe, valamint a szálloda fenntartja a jogot szolgáltatásainak, koncepciójának megváltoztatására, melyre irodánknak nincs ráhatása! A térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokról a szálloda recepcióján kérhető bővebb információ.Aszálloda üzletpolitikája alapján bizonyos területek nem látogathatók gyermekek számára.Aszállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szálloda elhelyezkedése miatt fakultatív kirándulások innen nem indulnak!

Ellátás
All inclusive ellátás, melyanap24órájábanigénybe vehető és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben,délutáni snack, fagylalt, sütemények. A bárokbana helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. Az a`la carte éttermek szolgáltatásai térítésmentesen állnak rendelkezésre tartózkodásonként egy alkalommal, azonban előzetes foglalás szükséges. A szállodában lehetőség nyílik késői vacsora elfogyasztására, mely kb. 21:30-04:00 óra között vehető igénybe.Az éttermekben a vacsoránál dress code van érvényben, fürdőruha, papucs és short viselése nem megengedett.
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, strandtörölközö, fodrászat, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, csomagmegőrző, külső medence, parkolás, központi étterem, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), tv sarok, vízi csúszda(k), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, pénzváltó, internet kávézó, mosoda, szobaszerviz, üzletek,

Szórakozás
aerobik, animációs műsorok, strandröplabda, biliárd, boccia, darts, búvárkodás, esti showműsorok, gimnasztika, élő zene, asztalitenisz, teniszpálya világítás, teniszpálya, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
szépségszalon, manikűr, masszázs, pedikűr, szauna, wellness / spa központ,

Gyermekeknek
babakocsi, rácsos kiságy, gyermekfelügyelet, etetőszék, mini klub, gyermekmedence, gyermek csúszda, minidiszkó, játszótér,

Kertre néző bungaló
Légkondicionáló (egyéni), Erkély vagy terasz, Hajszárító, kb. 25 nm, Minibár, Széf, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Tea és kávébekészítési lehetőség, Telefon (térítés ellenébe), Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.

 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Rodosz utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások