Kréta, Sissi: Vasia Sea Retreat 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
454541
Utolsó frissítés:
2024.07.02. (K)
8 nap/7 éj
574 900 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


A Vasia Sea Retreat 4*-os wellness-üdülőhely, amely Sissi festői halászfalujában található, kilátással Kritikon Pelagos kék tiszta vizére. Ez egy nagyszerű hely, ahol megtapasztalhatja az elvonulást, vagy csak pihenhet a Krétai-tenger és a nap mellett.

A szálloda 2023-ban nyitotta meg kapuit és csak felnőtt (+16) vendégeket fogad.

Fekvése
A Vasia Sea Retreat hotel Sissi falujában kb. 450 méterre fekszik a tengerparttól, ahová ingyenes shuttle busz járatot üzemeltet a szálloda. A hotel a görögországi heraklioni nemzetközi repülőtértől kb. 39 km-re, Heraklion városközpontjától kb. 43 km-re, Maliától kb. 7 km-re Sisi központjától 900 m-re található.

Szobák
A Vasia Sea Retreat hotel összesen 70 gyönyörű szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, minibárral, széffel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák többségéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások
Étterem, bár, medence, fitneszterem, WiFi csatlakozási lehetőség, teniszpálya, yoga, pilates, spa és wellness szolgáltatások (finn szauna, gőzterem, masszázs, relaxációs szoba), konferenciaterem, mosoda, orvosi ügyelet. Egyes szolgáltatásokat csak külön térítés ellenében vehetnek igénybe a nyaralók!

Ellátás
Reggeli, félpanzió.

A weboldalon szereplő Vasia Sea Retreat Hotel szobaképei illusztrációk, csak mintaként szolgálnak!









 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Sissi utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások