Kréta, Rethimno: Minos Hotel 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
397507
Utolsó frissítés:
2024.06.25. (K)
8 nap/7 éj
548 407 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A 2008-ban felújított, összesen 175 szobával rendelkező szálloda Rethymno településen, kb. 2 perc séta távolságra a Kék Zászlóval minősített homokos tengerparttól helyezkedik el. A közelben látnivalók és a történelmi városközpont található.
Szolgáltatások:
A vendégek kellemes időtöltését lobby/recepció, étterem, bár, szabadtéri medence szolgálja. A sportok szerelmeseit asztali tenisz, darts és különböző vízisportolási lehetőségek várják. WiFi internetkapcsolat térítésmentesen elérhető a közös helyiségekben.
A gyermekek felhőtlen szórakozását gyermekmedence, vízicsúszdák és animációs csapat biztosítja.
A napozóágyak és a napernyők a medencénél térítésmentesen a tengerparton térítés ellenében vehetők igénybe.
A szórakozásról napközben animációs programok gondoskodnak.A szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a csúszdák használatát a szálloda életkorhoz és/vagy testmagassághoz kötheti.

A szobák légkondicionálóval, TV-vel, WiFi internetkapcsolattal, hűtőszekrénnyel, tea és kávé készítési lehetőséggel, széffel (térítés ellenében), hajszárítóval felszerelt fürdőszobával rendelkeznek. Mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba nem foglalható.

Ellátás
Reggelis ellátás, mely tartalmazza a reggelit büférendszerben. Italfogyasztás térítés ellenében áll rendelkezésre.Félpanziós ellátás, mely tartalmazza a reggelit és a vacsorát büférendszerben. Italfogyasztás térítés ellenében áll rendelkezésre.All Inclusive ellátás, mely tartalmazza a reggelit, ebédet és a vacsorát büférendszerben. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása térítésmentesen a szálloda által meghatározott rendszer szerint a kijelölt bárokban.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától és az időjárási körülményektől függően változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
lobby bár, csomagmegőrző, külső medence, medence bár, központi étterem, napernyő ( medencénél ), napágy ( medencénél ), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
strandtörölközö, orvosi ügyelet, fodrászat, mosoda, parkolás, szobaszerviz, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás
animációs műsorok, biliárd, boccia, sakk, darts, diszkó, búvárkodás, fitneszterem, élő zene, asztalitenisz, vízi aerobik, vízilabda, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
belső medence, manikűr, masszázs, pedikűr, szauna, wellness / spa központ, törökfürdő,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, gyermekfelügyelet, etetőszék, mini klub, gyermekmedence, gyermek csúszda,

Deluxe standard szoba
Légkondicionáló (Központi), Erkély vagy terasz, Fürdőköpeny, Hajszárító, kb. 20 nm, Mini hűtő, Minibár (térítés ellenébe), Széf (térítés ellenébe), Zuhanyzó vagy fürdőkád, Papucs, Tea és kávébekészítési lehetőség, Telefon, Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.

 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Rethimno utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások