Kréta, Rethimno: Grecotel Marine Palace & Aqua Park, all inclusive, 3 fős apartman

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
apartman
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
440831
Utolsó frissítés:
2024.06.11. (K)
8 nap/7 éj
1 053 900 Ft / fő / turnus (3 személyes apartman)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

aFEKVÉS:
A Club Marine Palace & Suites Panormóban található, egy tengerparti faluban, amely a közelmúltban szép üdülőhellyé fejlődött. A kikötőből kivezető utcák tele vannak helyi tavernákkal, bárokkal és "ouzeris"-ekkel. A színes faluban való sétálás érdekes kikapcsolódást nyújt a szállodából. Egy festői homokos öbölben épült Panormo, egy hagyományos halászfalu mellett fekszik. Repülőgéppel 2 nemzetközi repülőtérről érhető el: "Nikos Kazantzakis" Heraklion repülőtér és a "Ioannis Daskalogiannis" Chania repülőtér. A szálloda család- és gyermekbarát szálloda.

ELHELYEZÉS:
Az üdülőhelyet a családok igényei szerint tervezték, és minden olyan különleges kényelmet kínál, amelyre a családoknak szükségük van - mint például a kényelmes, családi méretű szobák és a külön gyermekszobával rendelkező bungalók. A gyönyörű Marine Palace lakosztályok a luxus és a stílus megtestesítői. A fő szálloda fölött, egy nyugodt területen épült lakosztályok egy nyugodt medencét vesznek körül. Az önellátó szálláshelyek választéka végtelen - nagyméretű családi lakosztályok tengerre néző verandával, az azúrkék Földközi-tengert idéző kétágyas lakosztályok és kényelmes, teljesen felszerelt családi apartmanok.

ÉTEL ÉS ITAL:
A szálloda kizárólag all inclusive ellátással foglalható. Kérésre korai reggelit biztosítanak.

SPORT ÉS SZABADIDŐ:
Az Elixir Thalasso Spa, az új, csodálatos Aqua Park - Poseidon Kingdom of Poseidon, számos medence, a díjnyertes strand, családi programok, fitneszterem, sportpálya, animáció és színház/mozi várja a vendégeket.

EGYÉB INFORMÁCIÓ:
Többnyelvű személyzet, 24 órás recepció, expressz bejelentkezési/kiutazási szolgáltatás, poggyászszállítás, ébresztési szolgáltatás, ingyenes műholdas TV szolgáltatás, éaptop vagy táblagép használata, a rendelkezésre állástól függően, vegytisztítási/vasalási szolgáltatás (felár ellenében)
vasaló és vasalódeszka (Marine Palace Suites), törölközőcsere kérésre,esti turn down szolgáltatás, kérésre (Marine Palace Suites) áll rendelkezésre. Térítés ellenében bébiszitter igényelhető, valamint babaágyat is biztosítanak kérésre. Orvosi szolgáltatások: orvosi ügyelet, orvosi ügyelet (felár ellenében), gyógyszertár 500m és kórház 25km biztosított.

Charteres és egyéni utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást.


TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Rethimno utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások