Kréta, Malia: Meropi Hotel & Apartments 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
432379
Utolsó frissítés:
2024.08.20. (K)
8 nap/7 éj
442 277 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A125 szobával rendelkező szállodaMalia településen található, kb. 32 km-re Heraklion repülőterétől, kb. 200 méterre helyezkedik el a homokos tengerparttól. A kertben szabadtéri medencékéscsúszdák találhatók. A napozóágyak és a napernyők a medencénél térítésmentesen, a tengerparton térítés ellenében vehetők igénybe. Wireless internetezésre a szálloda teljes területén térítésmentesen van lehetőség. A gyermekek felhőtlen időtöltésétgyerekmedence,miniclubésminidiszkó biztosítja.Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: légkondicionáló berendezés, orvosi ellátás, biliárd, léghoki, masszázs.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.Aszálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe, valamint a szálloda fenntartja a jogot szolgáltatásainak, koncepciójának megváltoztatására, melyre irodánknak nincs ráhatása! A térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokról a szálloda recepcióján kérhető bővebb információ.

Ellátás
Félpanziós ellátás, mely tartalmazza a reggelit és vacsorát büférendszerben. Az italfogyasztás térítés ellenében lehetséges.All Inclusive ellátás, mely tartalmazza a reggelit, ebédet és a vacsorát büférendszerben a szálloda központi éttermében 10:00-23:00 között.Tartalmazza a délutáni teát és kávét, az aprósüteményeket, valamint a helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztását térítésmentesen, a szálloda által meghatározott rendszer szerint a kijelölt bárokban.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától és az időjárási körülményektől függően változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, külső medence, parkolás, központi étterem, napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( medencénél ), vízi csúszda(k), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
strandtörölközö, orvosi ügyelet, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás
léghoki, biliárd,

Wellness
szépségszalon, masszázs,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, etetőszék, mini klub, gyermekmedence, minidiszkó, játszótér,

Superior szoba
.

 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Malia utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások