Kréta, Kolymbari: Avra Imperial Beach Resort & Spa 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
243745
Utolsó frissítés:
2024.09.01. (V)
8 nap/7 éj
609 900 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A 2011-ben épült kiemelkedő minőségű szálloda a modern kori luxus és a minószi paloták stílusjegyeit ötvözi rendkívül elegáns megjelenést adva a hotelnek. Kolymbari kék zászlóval kitüntetett homokos néhol köves tengerpartja a hoteltől mindössze 100 méterre található, egy helyi autóúton kell csupán átkelni.

Szolgáltatások
A hotel első osztályú szolgáltatások széles skáláját kínálja. Az óriási 65.000 m2-es területen elhelyezkedő szálloda, gyönyörű kerttel, több medencével, teniszpályákkal rendelkezik. A hotel 5 étterme igazi gasztronómiai utazást kínál a tradicionális krétai, az olasz és az ázsiai ízek világába. Több alkalommal változatos esti programok, úgymint dj, hegedű est, zongora est vagy épp bűvész show. Térítés ellenében az exkluzív 1900 m2-es wellness központ igénybe vehető, mely 6 beltéri medencével, premium kezelésekkel, fitneszteremmel (ingyenes), jakuzzival, szaunával (ingyenes) kényezteti vendégeit. Az aktív kikapcsolódás kedvelőit a jól felszerelt edzőterem várja. A testi-lelki feltöltődésről a jóga és pilátesz órák gondoskodnak. A gyerekeket kölyök klub, változatos animációs programok és játszótér várja. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások közé tartozik: bébiszitter, szépség és hajszalon, teniszpálya, wellness központ és edzőterem, internetsarok.

Elhelyezés
Modern elegancia jellemzi a deluxe kertre néző szobákat, melyekben egyénileg szabályozható légkondicionáló, széf, WIFI elérhetőség, hajszárító, premium fürdőszobai kozmetikumok, köntös, egyiptomi pamut ágyneműk, led tévé és balkon/terasz szolgálja a vendégek kényelmét. Minibár felár ellenében kérhető.

Ellátás
Félpanzió. All incluisve ellátás felár ellenében kérhető.





 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások