Kréta, Hersonissos: Star Beach Village Hotel 4*, all inclusive, 11-12 nap

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
320428
Utolsó frissítés:
2024.09.07. (Szo)
11 nap/10 éj
777 243 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A szálloda kb. 25 km-re található Heraklion repülőterétől, Hersonissos városától kb. 1,5 km-re, a tengerparttól kb. 50 méterre fekszik. A vendégek kellemes időtöltését lobby/recepció, lift, TV-sarok, internetsarok, csomagszoba, főétterem, á la carte éttermek (előzetes foglalás szükséges), bárok, szabadtéri medencék, jakuzzi, aquapark, üzletek, orvosi ügyelet szolgálja. WiFi internetkapcsolat térítésmentesen elérhető a recepció területén. A szálloda közvetlen közelében található a `Star Beach Water Park”, mely szolgáltatásai térítésmentesen vehetők igénybe.
A pihenésre, feltöltődésre vágyó utasokról spa/wellness szolgáltatások: masszázs, szauna, török fürdő, jakuzzi, manikűr, pedikűr, fodrászat, kozmetikai kezelések, aromaterápia gondoskodik.
A sportok szerelmeseit fitneszterem, kosárlabda, strandröplabda, billiárd, darts, boccia és különböző vízisportolási lehetőségek a tengerparton várják.
A napágyak és napernyők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. A strandtörölközők letét ellenében állnak rendelkezésre.
A gyermekek felhőtlen időtöltését gyermekmedence, vízicsúszdák, mini klub, gyerek diszkó, animáció biztosítja. Előzetes kérésre gyermekfelügyelet (térítés ellenében), babaágy és etetőszék igényelhető a szabad kapacitások függvényében.
A szórakozásról napközben sport és soft animációs programok, este szórakoztató műsorok, tematikus estek gondoskodnak.
A szállodában mozgássérültek számára kialakított szobák is rendelkezésre állnak az utasok részére, amelyek amennyiben van szabad kapacitás előzetes kérés és egyeztetés esetén foglalhatóak.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe, valamint a szálloda fenntartja a jogot szolgáltatásainak, koncepciójának megváltoztatására, melyre irodánknak nincs ráhatása! A térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokról a szálloda recepcióján kérhető bővebb információ.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:
amerikai büfé reggeli látványkonyhával a főétteremben vagy a Cretan Star tavernában, svédasztalos ebéd a főétteremben vagy a Cretan Star tavernában, svédasztalos vacsora látványkonyhával a főétteremben vagy a Cretan Star tarvernában vagy az Asian Star étteremben a tartózkodás során 1 alkalommal, előzetes foglalás szükséges. Késői vacsora igényelhető. A szállodában speciális étrend, menü igényelhető.
Napközbeni snack ételek: szendvicsek, fagylalt, pizza, saláták, délutáni kávé és tea, süteményekkel, valamint a bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók a szálloda által meghatározott rendszer szerint. Az a`la carte éttermek szolgáltatásai, valamint egyes import és prémium kategóriás alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása térítés ellenében állnak rendelkezésre.A szálloda üzletpolitikája alapján, hosszú ruházat viselése kötelező a vacsorák alkalmával.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, csomagmegőrző, külső medence, parkolás, központi étterem, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), tv sarok, vízi csúszda(k), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
strandtörölközö, orvosi ügyelet, üzletek,

Szórakozás
aerobik, kosárlabda, strandröplabda, biliárd, boccia, darts, esti showműsorok, fitneszterem, gyermek animációs programok, mini foci, soft animáció, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
aromaterápia, szépségszalon, jakuzzi, manikűr, masszázs, pedikűr, szauna, wellness / spa központ, törökfürdő,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, gyermekfelügyelet, gyermekmenü, etetőszék, mini klub, gyermekmedence, minidiszkó, játszótér,

Oldalról tengerre néző standard szoba
.

 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Hersonissos utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások