Kréta, Hersonissos: Sergios Hotel 3*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
512135
Utolsó frissítés:
2025.09.13. (Szo)
15 nap/14 éj
608 499 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A 99 szobával rendelkező szálloda kb. 24 km-re található Heraklion repülőterétől, Hersonissos belvárosában, a homokos-kavicsos tengerparttól kb. 150 méterre. A medencénél a napernyők és a napágyak térítésmentesen, a tengerparton térítés ellenében állnak rendelkezésre. A szórakozásról a sportprogramok gondoskodnak. Központi szálloda, melyet elsősorban fiataloknak ajánlunk. A 2009 felújított szállodában központi étterem, medence/ snack bár, szabadtéri medence napozóterasszal és gyermekmedence várja a vendégeket.Fontos információ!
A COVID-19-hez kapcsolódó biztonsági és higiéniai intézkedések betartásának szükségessége miatt a szolgáltatások eltérhetnek a fenti leírástól.

Ellátás
All Inclusive ellátás, mely 07:30-23:00 óra között vehető igénybe, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, délutáni snackek, délutáni kávé és sütemény, fagylalt a gyermekeknek meghatározott időszakban. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, prémium italok térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Térítés mentes szolgáltatások
lobby bár, csomagmegőrző, külső medence, medence bár, központi étterem, napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( medencénél ), tv sarok, wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
strandtörölközö, orvosi ügyelet, pénzváltó, fodrászat, mosoda, autóbérlés, üzletek, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás
biliárd, darts, esti showműsorok, élő zene, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
szépségszalon, manikűr, masszázs, pedikűr, wellness / spa központ,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, etetőszék,

Standard szoba
Légkondicionáló (egyéni), Erkély vagy terasz, Hajszárító, kb. 18-22 nm, Mini hűtő, Széf (térítés ellenébe), Zuhanyzó vagy fürdőkád, Telefon, Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.

 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Hersonissos utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások