Kréta, Hersonissos: Abaton Island Resort & Spa 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
447610
Utolsó frissítés:
2024.06.11. (K)
8 nap/7 éj
861 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

aFEKVÉS
Az Abaton Island Resort & Spa egy 5 csillagos szálloda Krétán, a vízparton, csodálatos kilátással a tengerre. Az Abaton Island Resort & Spa kb. 27 km-re fekszik Heraklion nemzetközi repülőterétől és kb. 30 km-re Heraklion városától. A szálloda saját homokos stranddal rendelkezik.

ELHELYEZÉS
A szálláshely 152 elegáns szobát, lakosztályt és villát kínál, luxusszolgáltatásokkal. Minden szoba, lakosztály és villa nyitott terekkel és túlméretezett kültérrel rendelkezik, amelyek kényelmi élményt nyújtanak a lakóknak.

ÉTEL ÉS ITAL
Az Abaton Island Resort & Spa számos étkezési lehetőséget kínál, itt a nemzetközi és helyi konyha széles választékából választhat. Nyitva a nyugodt, krétai stílusú reggelikhez és a hivatalosabb esti vacsorákhoz; fedezze fel a különféle ételeket laza, mégis elegáns környezetben. A vegánok és a fiatalabb vendégek számára kérésre speciális menük kerülnek összeállításra.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
A luxus új szintjét hozza Krétára, az Abaton tiszteletben tartja a test összetett fiziológiáját. Szabaduljon meg a stressztől a világszínvonalú és hangulatos Elemis Spa-ban, amely 5 kezelőszobával és fitneszközponttal rendelkezik! Nagy szabadtéri úszómedence, fedett úszómedence várja a vendégeket.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Vezeték nélküli internetkapcsolat a szobákban és a nyilvános helyiségekben (ingyenes), 24 órás recepció, poggyászszoba, strandtörölközők, orvosi ügyelet, konferenciaterem, ékszerbolt bővíti a szolgáltatások körét. A napozóágyakat a medencéknél és a tengerparton is ingyenesen biztosítják.

A szálloda címe: Themistokleous Avenue, Chersonisos 700 14, Görögország

A szálloda weboldala: https://www.abaton.gr/

Charteres és egyéni utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást.


TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Hersonissos utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások